2789
عنوان

شیر به شیر

159 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.راستش من الان هفته ۳۲هستم.بچمم میگن دخترهست .راستش بنا به دلایلی که یکیش سن بالام هست میخوام باز باردارشم .مثلا دخترم که ۶ماهش شد اقدام کنم برای پسر البته .بنظرتون خوب هست .راستش همسرم پسر دوست داشت دخترم خیلی دوست داره.اما فکرامو کردم گفتم همین کارو میکنم .میخوام ببینم زمانش خوبه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش میشد.اما ادم هرچیزیو نمیتونه اینجا بگه عزیزم

خوب پس صبر و حوصله بالا میخواد خصوصا که دخترت خیلی نیاز به آغوش و توجه داره نکنه به خاطر بارداری و بعد زایمان براش کم بذاری. انشاءالله خدا کمکت کنه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
خوب پس صبر و حوصله بالا میخواد خصوصا که دخترت خیلی نیاز به آغوش و توجه داره نکنه به خاطر بارداری و ب ...

میدونم عزیزم.فقط اینو میدونم که من توی زندگی چه مجردی چه الان خدای صبرهستم و مهربونی حتی به دشمن

میدونم عزیزم.فقط اینو میدونم که من توی زندگی چه مجردی چه الان خدای صبرهستم و مهربونی حتی به دشمن

هرچی خدا صلاحت بخواد بچه شیر به شیر داشتم الحمد الله خوب بود چون بچه اولم به نسبت آروم بود اما الان بچه دومم بیچاره ام کرده. به خود بچه هم خیلی بستگی داره 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
هرچی خدا صلاحت بخواد بچه شیر به شیر داشتم الحمد الله خوب بود چون بچه اولم به نسبت آروم بود اما الان ...

درست میگی .راستش نه من ادم ازیت کنی بودمو هستم نه همسرم.هر دو ارومو صبور 

بنطرتون بکنم اینکارو.بعد اینکه بنطرتون تعیین جنسیت کنم یا نه .چون پسرمیخوام دومیو

تعین جنسیت ک فقط ای وی اف چون من رژیم گرفتم موثرنبود موثرنیست من ک ناخواسته باردارشدم الانم مشکلی ندارم اگه حوصلشو داری و تواناییشو اره بکن مشکلی نیس

تعین جنسیت ک فقط ای وی اف چون من رژیم گرفتم موثرنبود موثرنیست من ک ناخواسته باردارشدم الانم مشکلی ند ...

اخه من دخترداییم احساس میکنم تعیین جنسیت کرده .ولی نمیدونم کدومش .فقط یروز مادرشوهرش اونجا بود گوش دادم داشت اسم یه عرقیرو میتورد.عرق کاسنی.انقدم دوروان به ادم نمیگن چکارکردن.

اخه من دخترداییم احساس میکنم تعیین جنسیت کرده .ولی نمیدونم کدومش .فقط یروز مادرشوهرش اونجا بود گوش د ...

عرق کاسنی رو میگن شب به شب مرد بخوره بچه پسرمیشه واگه زن بخوره دخترمیشه من ۱سال خوردم سردی هم خوردم بازم پسرشد تحت نظرپزشکم بودم اگه صدرصدمیخوای فقط ای وی اف

عرق کاسنی رو میگن شب به شب مرد بخوره بچه پسرمیشه واگه زن بخوره دخترمیشه من ۱سال خوردم سردی هم خوردم ...

من همسرم اینا دختر زا هستن .نمیدونم چکار کنم.برای پسر.