2821
2789
عنوان

عدم بارداری

144 بازدید | 29 پست

سلام دوستان سه سال ازدواج کردم.

یکسال هم هست جلوگیری نمیکنم اما باردار نمیشم رفتم دکتر قرص لتروزل و کلومیفن داده از روز سوم پریود به مدت ۵ روز بخورم. گفته سه ماه همین تحریک تخمک باید انجام بشه اگه اخر نتیجه نگرفتیم عکس رنگی میگیری. بنظرتون با این داروها میتونم حامله بشم ایا موثر واقعا؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمالش خیلی بالاهس. ولی ب نظرم اگ ماه اول جواب نگرفتی خودت راحت کن عکس رنگی بگیر خیالت راحت میشه. لتروزول کلومفین باهم؟ معمولا جدا میدن ک

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

من دودوره لتروزول خوردم عکسم انجام دادم ماه بعد میرم اقدام دوباره دقیقا شرایطم مثل شماست یساله جلوگیری ندارم تقریبا

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
آره من با همین ترکیب باردار شدم کلومیفن ولتروزول.

فک نمیکردم باهم تجویز بشه اخه هرکدوم جدا احتمال چن قلوزایی داره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
سلام عزيزم تنبلي تخمدان نداري؟ من اين قرصايي كه ميگي خوردم  ديروز هم رفتم عكس رنگي انداختم

نمیدونم که فعلا که سونو و ازمایش هام تا اینجا کلا سالم بوده واسه شوهرمم همینطور. گفت اینارو سه ماه امتحان کنیم نتیجه نگرفتیم عکس میگیریم خیلی استرس دارم

فک نمیکردم باهم تجویز بشه اخه هرکدوم جدا احتمال چن قلوزایی داره

اولین بار با همین داروها ماه اول باردارشدم بعد سه سال نازایی، ولی الان برا بچه دوم با هفت تا سینال آف هم باردار نشدم.

خدایا شکرت که هوامو داری.رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین.