2777
2789
یه اسم قشنگ بگین منم بر بچم بزارم

بچتون چیه ؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچتون چیه ؟

پسره ولی دنبال اسم دختر میگردم😐😐😐میخام تازه ب فکر بشم🤣😐

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
به معنی دل و جان و عشق اسم کردیه 

قشنگـــه💟

به نظرم اسم باید معنی خوب و ریشه داشته باشه،راحت و درست تلفظ بشه، ومهم تر ازهمه اســم یه چیز کاملا سلیقه ایه، و اینکه اسم جدید و قدیم نداره چون بلخره این بچه ۵۰سال دیگه باید چیکار بکنه

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
پسره ولی دنبال اسم دختر میگردم😐😐😐میخام تازه ب فکر بشم🤣😐

😑چرا دختر آخه؟😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
😑چرا دختر آخه؟😂

دختر شیرینه دایناسور جان😂😂

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
اسم پسرتون چیه؟ مهمه براتون به اسم بچتون یا اسم خودتون بیاد؟

ب اسم خودم بیاد مهم نیس مهم زیبا بودنشع ک برام مهمه😍😍😍میشه چنتا جدید بهم پیشنهاد بدین

دختر شیرینه دایناسور جان😂😂

بله خیلی 😍 البته پسر هم دوست داشتنیه ، میشه مرد کوچیک زندگیت😍

بله خیلی 😍 البته پسر هم دوست داشتنیه ، میشه مرد کوچیک زندگیت😍

اره ولی بعد زن بگیره جواب چپه نمیده🤣🤣🤣دیدم ک میگم

اره ولی بعد زن بگیره جواب چپه نمیده🤣🤣🤣دیدم ک میگم

😂انشاءالله که به سلامتی بیاد بغلتون و فرزند خوبی باشه براتون😍

ب اسم خودم بیاد مهم نیس مهم زیبا بودنشع ک برام مهمه😍😍😍میشه چنتا جدید بهم پیشنهاد بدین

مهرسا:مانند خورشید

مرسانا:هدیه خداوند

شایلین:بی همتا

بنیتا:دختر بی همتای من

حورا:زن بهشتی(لقب حضرت فاطمه)

نورا:درخشان(لقب حضرت فاطمه)

ترنم

طنین

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو