2821
2789
یه اسم قشنگ بگین منم بر بچم بزارم

بچتون چیه ؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتون چیه ؟

پسره ولی دنبال اسم دختر میگردم😐😐😐میخام تازه ب فکر بشم🤣😐

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
به معنی دل و جان و عشق اسم کردیه 

قشنگـــه💟

به نظرم اسم باید معنی خوب و ریشه داشته باشه،راحت و درست تلفظ بشه، ومهم تر ازهمه اســم یه چیز کاملا سلیقه ایه، و اینکه اسم جدید و قدیم نداره چون بلخره این بچه ۵۰سال دیگه باید چیکار بکنه

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
پسره ولی دنبال اسم دختر میگردم😐😐😐میخام تازه ب فکر بشم🤣😐

😑چرا دختر آخه؟😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
😑چرا دختر آخه؟😂

دختر شیرینه دایناسور جان😂😂

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
اسم پسرتون چیه؟ مهمه براتون به اسم بچتون یا اسم خودتون بیاد؟

ب اسم خودم بیاد مهم نیس مهم زیبا بودنشع ک برام مهمه😍😍😍میشه چنتا جدید بهم پیشنهاد بدین

دختر شیرینه دایناسور جان😂😂

بله خیلی 😍 البته پسر هم دوست داشتنیه ، میشه مرد کوچیک زندگیت😍

بله خیلی 😍 البته پسر هم دوست داشتنیه ، میشه مرد کوچیک زندگیت😍

اره ولی بعد زن بگیره جواب چپه نمیده🤣🤣🤣دیدم ک میگم

اره ولی بعد زن بگیره جواب چپه نمیده🤣🤣🤣دیدم ک میگم

😂انشاءالله که به سلامتی بیاد بغلتون و فرزند خوبی باشه براتون😍

ب اسم خودم بیاد مهم نیس مهم زیبا بودنشع ک برام مهمه😍😍😍میشه چنتا جدید بهم پیشنهاد بدین

مهرسا:مانند خورشید

مرسانا:هدیه خداوند

شایلین:بی همتا

بنیتا:دختر بی همتای من

حورا:زن بهشتی(لقب حضرت فاطمه)

نورا:درخشان(لقب حضرت فاطمه)

ترنم

طنین

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
2823
2791
2779