من الان هفته هشتم الان ۱۲ روز میشه لک میبینم بعضی وقتا زرد مایل به قهوه ای هست بعضی وقتا قهوه ای مخصوصا وقتی میرم دسشویی یا موقع دفع میبینم در حالت عادی در حدی نیست ک لباسم کثیف بشه ولی دستمال ک میکشم میبینم خیلی ناامیدم شیافم از اولش گذاشتم حالت تهوع هم شدید دارم بعضی روزا وحشتناک بعضی روزا کمتر ولی خیلی ناامیدم نمیدونم بچم الان هست یا می مونه قلبشم ده روز پیش تو سونو دیدن
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من دیروز تو یه تایپیک دیدم یه خانم نوشته بود خونریزی شدید داشته شیرگرم با زرده تخم مرغ و شکر خورده بعد هم یه آسپرین بچه .خونریزیش قطع شده .خودمم خونریزی داشتم امتحان کردم دیشب .فعلا خداروشکر از صبح نداشتم .ان شاء الله که قطع شده باشه تو هم امتحان کن ضرر نداره
عزیزم اگه لک بینی داری یه مورد تو طب اسلامی هست حتما پیگیر شو اسمش فرفیون هست مقدار مشخص هم داره خوردنش همینطوری نباید خورد دوستم با این کار لک بینی کامل رفت و حتی دهانه رحم خیلللی سفت میکنه بهتر از این پروژسترون های مضر هم هست.حتی تو شهرت یه طب اسلامی خوب و کاردرست پیدا کن بگو حل میشه انشالله