2777
2789

من یه چند مدتی شوهرم پرخاشگری مکنه و زود از کوره در میره کار هر روزشه الانم مگه مخوام طلاقت بدم که حقوق پدر و مادر بگیری بعد بیای صیغه بشیم خونه مال منه واسه همون مگه فک کنم یه پولی هم بدستش میاد منظور حقوق پدر و مادرمه ، با چنین کسی ایا میشه زندگی کرد ؟ اصلا اهل زندگی  هست ادم پرخاشگر و عصبی که خودشو سالم میدونه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت همسرم چطور ادمیه ؟

من همسرتو نمیشناسم که

ولی اگه با این چیزایی که تو تاپیک گفتید اگه شوهر من بود حتما ازش جدا میشد دیگم بر نمیگشتم البته ازین که خونه رو ازش بتونی بگیری مطمئن شو 

من همسرتو نمیشناسم که ولی اگه با این چیزایی که تو تاپیک گفتید اگه شوهر من بود ۸تما ازش جدا میشد دیگ ...

خونه به نامش نیس که مال مادر خدا بیامرزمه فوقش شکایت مکنم ازش 

خونه به نامش نیس که مال مادر خدا بیامرزمه فوقش شکایت مکنم ازش 

قطعا من جات بودم جدا میشدم   بچه دارید؟   اگه بچه نداری دست به کار شو اگه دوسش نداری و میدونی مرد زنگی نمیشه        البته اگه جسارت تنها موندن رو داری و افسرده نمیشی 

مگه یهودیا هم صیغه دارن؟؟؟ عجبا

اگه توهم اینو داری که میخوای یهودی بشی تو خواب میشس باز من اجدادم یهودی بودن تو تو خواب یهودی میشی 😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792