2777
2789
عنوان

ژل لب💋

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 57 پست

عکس لبتو بذار اسی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مارکشو نمیدونم تو یه سالنه چندتام نمونه کارشو گذاشته من قیمت گرفتم میخوام وقت بگیرم

سالن نرو  حتما پیش پزشک برو! 

سالن نمی دونی چه مارکی می زنه! مارکش مطمئنه یا نه!!

یا حداقل خودت ژل بخر و ببر تا بزنه!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
نزدم هنوز

نه میخوام بدونم لبت چجوریه که میخوای ژل بزنی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
سالن نرو  حتما پیش پزشک برو!  سالن نمی دونی چه مارکی می زنه! مارکش مطمئنه یا نه!! یا حدا ...

ژلشو از کجا باید بگیرم

خیلیا پیشش زدن راضی بودن

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
دکتر نیس تو یه سالنه که کارای چال لپ وپیرسینگ واینا انجام میده

باهمین قیمت بنظرم برو جای مطمین پیش دکتر

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻