2777
2789
عنوان

ژل لب💋

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 57 پست

من مادرم  رفت پیش آقای دکتر کامران جزایری  تزریق ژل لب انجام داده خیلی طبیعی شده اگر تهرانی حتما برو پیش ایشون دوجا هم مطب داره هم تو خیابون خرمشهر هم تو الهیه شماره مطبشم 02188766626 خواستی برو اونجا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوما اگر قصد تزریق ژل لب دارین حتمااا برین جای معتبر و پیش دکتر باتجربه من خودم تو کلینیک سپید پلاس تزریق ژل لب انجام دادم واقعااا راضیم خدایی کار خانم دکتر عالی بود  هر کس خواست ادرسو شمارشو میدم بهتون 

عزیزم درد که نداره قبلشم پماد بی حسی می زنن ولی نیم سی سی خیلی کمه ها من تو کلینیک تهران نوین لبامو ژل زدم اولش یک سی سی زدم ولی خب دوباره خیلی خوشم اومد انقدر که همه تعریف کردن گفتن بانمک شدم رفتم یک سی سی دیگه زدم خیلی لبو خوشگل می کنه     

نه بابا درد نداره یعنی از لیزر به نظر من دردش کمتره من دوبار تا الان ژل زدم نه ناراضیم  نه دردی داشته خیلیم از فرم لبام خوشم میاد ولی نیم سی سی اخه چیزی نمیشه که بعد اگرم دفعه اولت هست بیا برو پیش دکتر من موادشون که خیلی با کیفیته دکتراشم همه متخصص زیبایی اول بهت مشاوره میدن که چه مدلی بهت میادو و چقدر بزن بعد برات تزریق میکنن دکترم توی کلینیکه تهران نوینه خیلی کلینیکه خوبیه 

بببین من توی کلینیکه ماهورا زدم درد همون دوتا سوزن اولشعه بعد دیگه برات عادی میشه اگر لیزر رفته باشی تقریبا عین همه درداش بعد جنس ژلم کره ایی بود کلا کلینیکه ماهورا کارش خوبه من برای ترمیم میخوام برم دوباره پیشش لبم نه حساسیت نشون داد نه آویزون شد کارش اوکی  بود منکه راضی بودم

دکتر نیلفروش زاده یکی از بهترین متخصصین پوست و مو توی خاورمیانه هستن که تجربه و مهارت بالایی دارن خواهر من واسه تزریق ژل لبش میره کلینیک ایشون این هم آدرس سایتشون هست https://www.nilforoushzadeh.clinic/

تزریق ژل لب خیلی خوبه

ورمش چند روزه میخوابه،دردش زیاد نیست و برند خوب بزنی ماندگاری خوبم داره

ولی توقع نتیجه مادام العمر نداشته باش

منم کلینیک دکتر کمالی رفتم برای تزریق

اینم شمارشونه ٠٩١٢١٥٩٢٢٢٢