2777
2789
همممممه همینو میگن که شما میگی. حتی تو خیابونم میبینیشون میگن بعد سه ماه اومدیم بیرون. معلوم نیست کی ...

بیان بیرون اشکال نداره، بالاخره باید به زندگی روزمره برگردیم دیگه ولی رعایت کنن. بخدا من صبح که میرم سرکار تو خیابونو که نگاه میکنم شاید 10% مردم ماسک زده باشن بقیه انقدر عادی رفتار میکنن اصلا انگار نه انگار از اول کرونایی بوده 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فقط بالای 20 تا گوسفند رو تو همین سایت دیدم که در تدارک لباس و آرایش عروسی بودن نمیدونم چرا نمیفهمن ...

میدونید منم از اون دستم .برای عقدم خون به دلم شد چه قیامتی درست کردن فامیلای پدرم.جشن عقد نگرفتم یه عقد محضریه ساده همه دلخوشیم این بود که به جبران این همه سختی فرو دین عروسی میگیرم میریم سر خونه زندگیمون که نشد گفتیم تو تالار یه مهمونی در حد اقوام نزدیک با کلا ۱۰۰ نفر میگیریم اونم تو یه تالار ۶۰۰ نفره که اونم خواهر برادرای همسرم گفتن نمیان اونم کی وقتی که جهیزیم رو چیدم با دل خونی که از فامیل دارم نمیتونم بدون عروسی برم ۲۹ سالمه که ازدواج کردم اگر بدونی به خاطر سنم چه حرفای ناحقی بهم زدن از کوچیک تا بزرگشون بهم متلک گفتن من شب تا صبح گریه کردم اما تو رو بهشون خندیدم همیشه فکر میکردم به این که بالاخره منم یه روز لباس عروسی رو میپوشم و یه ذره دلم اروم میگیره اما...😭😭😭نمیدونی چه حال بدیه😭😭😭😭

حال من خوب است اما تو باور نکن!
2791
2779
2792