2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس شادی و لذت بردن از تک تک لحظه هایی که داری ببین ی احساس شخصی هست شاید ینفر از لحاظ مادی قوی نباشه اما میبینی که چ لذتی داره از زندگیش میبره ینفرم مادی فوقوالعاده قویه ولی حس خوشبختی نداره

احساس شادی و لذت بردن از تک تک لحظه هایی که داری ببین ی احساس شخصی هست شاید ینفر از لحاظ مادی قوی نب ...

بنظرم همه ما شعار دادن در مورد شاد بودن و لذت بردن از چیز های کوچیک رو خوب بلدیم اما بعضی اوقات اصلا به کار نمی بریم 

بنظرم همه ما شعار دادن در مورد شاد بودن و لذت بردن از چیز های کوچیک رو خوب بلدیم اما بعضی اوقات اصلا ...

گفتم که شخصیه بستگی به مدل ادما دارن بعضیا لذت بردنو واقعا بلدن من خودم بشخصه اینجوری نیستم درصورتیکه شاید کسی جای من بود خیلیم بنظرش خوشبختو اینا بودش اما من لذت بردن و خوشبخت بودنو واقعا حسشو نچشیدم تاحالا.مثلا همه میگن وقتی بچه بدنیا میاد واسه اولین بار بغلش میگیری خوشبخترینی یا لذتبخشترین لحظست اما من اصلا اینجوری نبودم