2789
عنوان

کجا برم

733 بازدید | 22 پست

شب تولد امام رضا کجا برم که معجزه بشه دخترم شفا پیدا کنه؟مشهد تازگی بودیم دیگه شرایطش نیس بریم

چقدر دلم از اون معجزه های پشت پنجره فولاد میخواد.....

کجا برم؟قم یا جمکرانم میشه متوسل شد به امام رضا

طاقت تو خونه موندن ندارم

شما بگید کجا برم

جمکرانم خوبه 

چرادخترت چشه؟؟

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر بخواد معجزه بشه توخونتون هم معجزه میشع بشین تو خونه واقا رو صدا بزن

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

دنبال امامی برید که حی و حاضر بین‌ماست و آگاه به حال و احوال ما با خوشیه ما خوشه با غم ما غم دار😭

یا صاحب الزمان

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الهی عزیز دلم خدا شفاش بده😭

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
دنبال امامی برید که حی و حاضر بین‌ماست و آگاه به حال و احوال ما با خوشیه ما خوشه با غم ما غم دار😭 ...

توسل کردم...حتی شبش شوهرم گفت بریم جمکران صبحش مادرشوهرم گفت دیشب خواب دیدم جمکرانیم....پاشدیم رفتیم جمکران تا صبح موندیم ولی....

ختم عمن یجیب بگیر ب من هم بگو کمکت میکنم تو ختمش ختم ۱۴۰۰۰تایی

تازه تموم شده این ختمم

یعنی ختمی نیس برنداشته باشم...حتی عاشورای ایت الله حق شناس

توسل کردم...حتی شبش شوهرم گفت بریم جمکران صبحش مادرشوهرم گفت دیشب خواب دیدم جمکرانیم....پاشدیم رفتیم ...

رفتن مهم‌نیست عزیزم شناخت و معرفت به امام مهمه اونوقت هر جا باشی حسش میکنی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤