2777
2789

ارد تفت بده تا تغییر رنگ بده

کره یا روغن حیوانی بریز

بعد شهت بریز هم بزن گوله گوله نشه زیر اجاق هم خاموشکن

شهدش هم ،

هل و شکر ودارچین زعفران (اگه دوران فاعدگی یا خونریزی داری نریز) بزار دم بکشه با اب

من اینجوری درست میکنم

شیر رو با زعفران و شکر یا نبات و گلاب و دارچین میذارم جوش میاد

تو تابه آرد رو تفت میدم تا رنگش عوض بشه

بعد ارد تفت داده شده رو قاشق قاشق به شیر اضافه میکنم

یکم که قل خورد

خاموش میکنم

بعضیا روغن حیوونی هم اضافه میکنن و یه سری ادویه جات

(    )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

ارد برنج یا ارد گندم رو با روغن سرخ کن تا طلایی بشه روغن حیوانی بهتره بعد دو تا لیوان شهد شکر و گلاب و هل درست کن بریز توش کمی بهم زدی و یک دست شد میشه کاچی

نوشجان

آرد رو تف بده یکم کره و زرد چوبه اضافه کن بعد اب و مغز و زعفران و چهار زیره و هل و نبات و اینا رو بریز

بگذار قوام بیاد مثل فرنی بشه

البته من چشمی میریزم و شیرینش رو چک میکنم

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید

ی قاشق ارد رو بدونه روغن تفت بده بعد تغیر رنگ 1 قاشق روغن یا کرده بریز هم بزن

برا شیره ی لیوان اب ی قاشق شکر باهم قاطی کن شکر اب شه بعد ب ارد اضافع کن دارچین زنجبیل و زعفران دم شده هم هم اضافه کن هم بزن با شعله کم بزار همه مواد دم شه در قابلمه رو هم بزار هر از گاهی هم بزن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

ارد تفت بده تا تغییر رنگ بدهکره یا روغن حیوانی بریزبعد شهت بریز هم بزن گوله گوله نشه زیر اجاق هم خام ...

😘😘😘خیلی ممنونم عزیزم

اگه مادرم بود حتما با خوشحالی خودش برام درست میکردف

اول شربتشو درست کن اب شکر یا نبات گلاب میتونی عرق هل یا پودر هلم اضافع کنی اول آب و نبات یا آب و شکر بجوشون بعد عرقیات بزن آخرسر زعفرون حل شده

بعد آرد رو تفت بده

من خودم اونقدر تفت میدم که رنگش کامل تغییر کنه یه سری خام تر برمیدارن بعد آرد رو دوبار الک کن به بافت نرم کاچی کمک میکنه بعد کره یا روغن رو ااضافه کن و با اردت تفت بده بعد شربتی که تقریبا کمی خنک شده رو کم کم اضافه کن و هم بزن

ببین اون الک کردن باعث میشه اردت گوله نشه اگه آرد گوله شد هم بزن آروم آروم حتی از همزن دستی استفاده کن بعد که کاجی خودشو گرفت شعله رو خاموش کن

ببین غلظت کاچی بستگی به شهد و مقدار اردت داره. ارد کمتر و شهد زیادتر کاچی شل میشه آرد یه مقدار بیشتر و شهد یه مقدار کمتر کاچی سفت تر میشه

من چون چشمی درست میکنم اندازه نمیتونم بدم