2777
2789
عنوان

هزینه پرستار

120 بازدید | 10 پست

دوستان قرار شده یه خانم ۵۰ ساله ک بهم معرفی کردن برا پرستاری بچم بیاد. ۱۵ ساله سابقه پرستاری بچه داره. من باید برگردم سرکار. 

باتوجه ب ساعت کارش بچم بیشترشو خوابه‌. بنظرتون اگه ازش بخوام توو زمان خواب بچه کارای خونه رو انجام بده زشته؟!؟!  چون خیلی تعریفشو شنیدم نمیخوام از دستش بدم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر درماه بهش میدین؟ منم خیلی دوست دارم برای پسرم پرستار بگیرم برم به علایقم برسم

قرار شده یک‌و‌نیم بدم. ۷ صب تا ۲:۳۰ بعدازظهر 

بچم تا ۱۰ صبح خوابه 

ب نظرتون باید برا کار خونه پول جدا بدم؟ 

بچمم ۹ ماهشه

قرار شده یک‌و‌نیم بدم. ۷ صب تا ۲:۳۰ بعدازظهر  بچم تا ۱۰ صبح خوابه  ب نظرتون باید برا کار ...

آره به نظرم یه مقدار بیشتر بدی بهتره 

چون توی حرفاتون اولش نگفتین که کار خونه هم میخواین

پس الان اضافی بدین بهتره به نظرم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
چقدر بیشتر ب نظرتون؟  بعد پخت غذای دخترمم ب عهده ایشونه؟؟؟

هرچی کرمته 

من نمیدونم تا چه حد امکان اینو دارین که حقوقشون رو بیشتر کنید

ولی اینو میدونم صددرصد دستشون خالیه که ۵۰ سالشونه اما کار میکنن 

و توی این گرونی تا جایی که براتون مقدوره دریغ نکنین از اضافه کردن حقوقش

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

vaghtiii bachatt khabee mitooneh otaghe bache ro ya asbab bazii ha ro jam konehhh masalan..................ghaza bache ham ba parastarehhh... enjooori doostam migan.... kolan ba hash hamoon aval harf bezan va roodarvasii nakon..masaln eanjoor nabashe bache mikhabehh bere pa gooshiii.. bazam har jor midoni man tajrobeh nadaram..eana ro doostam migan