2777
2789
عنوان

عمل لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من همینجوریه تا ی باد سرد بهش می خوره زود مریض میشه گلوش هم همیشه ورم داره صداش هم ی طوریه

لوزه فقط با عکس از گلو تشخیص داده میشه،من هرچی به دکتر میگفتم عکس، میگف الکی هزینه نکن نداره تا اینکه اونقد گفتم براش عکس نوشت و دیدیم داره اونم باید جراحی بشه،پاییز زمستون که شوهرم میگف مث امبولانس دایم تو راه دکتریم ما

لوزه فقط با عکس از گلو تشخیص داده میشه،من هرچی به دکتر میگفتم عکس، میگف الکی هزینه نکن نداره تا اینک ...

بابا مادر خودش تشخیص میده ک داره یا نه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
آره یعنی می گم درشون میارن 

اره دورشونو بای دستگاهیه میسوزونن بعد درشون میارن واس اینه بعدش جاش سوزمیزنه وچیزای سرد باید بخورن تازخمش خوب شه

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
آره پسرمنم لوزه سوم داره. خودمم دارم خیلی بده اگه نمیترسیدم عمل میکردم همش غذاگیرمیکنه توش

من بچم یه باد کوچیک بهش میخورد مریض بود از وقتی عمل کردم خیلی کم مریض میشه خیلی بهتره

به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀