2777
2789
عنوان

عمل لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 54 پست
شماچندسالت بود؟

من خودم فک کنم کلاس هفتم بودم خیلی اذیتم میکرد شبا تاخودصب نمیخابیدم

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
خب وقتی بچه بشدت لوزه هاش عفونت کرده و همش خونریزی داره شما راه بهتری سراغ داری؟؟؟

نه عزیزم چون پسر خودم همش عفونت می کنه گلوهاش همیشه بزرگه پرسیدم چون می ترسم ببرمش دکتر 

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من 2سالشه گلوش رو که نگا میکنم از هر دو طرف یه ذره متورمه یعنی لوزه داره؟

دکترش میگه لوزه مال بچه س ولی برابعضیا اذیت میکنه پسرمن خروپف میکنه زمستونم خیلی مریض میشه

لوزه چجوریه اقا بگید تروخدا😭

من یبار بچمو ۶ ماهگی بردم متخصص گف چرا دهنشو باز نگه داشته .گفتم بیشتر وختا باز نگه میداره.گف لوزه داره باید عمل بشه

میترسم بخدا ینی چی😭😭

بچم الان ۱۵ ماهشه 

چ کنم 

ترسم از دردو دل نیس " از اسکریت شات بعدشه :/
خداروشکر که خوبه تنش سالم. چقدرطول کشیدخوب شه؟ همش میترسم خدایی نکرده توعمل مشکلی پیش بیاد

نه نترس چون بچست خیلی زودتر خوب میشه فردای روزی که عملش کردن ترخیص شد ولی اصلا یادش نبود

به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀
بچه هرچی بزرگترباشه عملش سختتره خب

اره خب ولی درکل عمل سختی نیس من خودمم پرستارم وقتی که به هوش میان ن دارویی چیزی بشون میدیم هیچی فقط سوپ وبستنی

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟
من عمل کردم و خیلییی خوب شد، پسرم دایما مریض بود اصلا خوب نمیشد اونقد دکتر میبردم معروف شده بودیم،عم ...

پسر من همینجوریه تا ی باد سرد بهش می خوره زود مریض میشه گلوش هم همیشه ورم داره صداش هم ی طوریه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

صداشون تغییر میکنه غذا ابکی باید بخورن که اونم نمیخورد پسرم چون زخمش اذیت میکرد یه ماه طول کشید تا کلوش خوب بشه مث آفت دهان میشه جاش،ولی واقعا خوبه بچه راحت میشه،مث کشیدن دندون باید بستنی بخوره