2777
2789
عنوان

عمل لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 54 پست
بابا مادر خودش تشخیص میده ک داره یا نه

یبار میگفت شبه آسم گرعته، یبار میگف سینوساش عفونت کرده و... یه سال اونقد من دکتر بردم که قشنگ یادمه یه روز درمیون دکتر بودم بعد همشم چرک خشکنای قوی با سرم و امپول و... بچه مث میت شده بود رنگش زرد بس امپول سرم میزدن هیچ فرقیم نمیکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوزه سوم چیه دکتر گفته 

همینه دیگه لوزه ای که اکثر بچها دارن، دخترمم داره حتی خیلی بزرگتر از پسرم بود،دکتر گف سریع عمل کن اصلا راه ورود هوا نداره بسختی نفس میکشه ولی چون دیدم اذیت نداره دخترم اوکیه عمل نکردم، اگه خیلی اذیت میشن عمل کنین

خانوما من چن وقت پیش خیلی کل زدم خیلی حالا از همون وقت تا الان تا یکم صدام بلند کنم تا چند روز گلو د ...

گلوت حساس شده .تارهای صوتیت آسیب دیدن.فکرکنم به مرورزمان خودش خوب شه

نه عزیزم چون پسر خودم همش عفونت می کنه گلوهاش همیشه بزرگه پرسیدم چون می ترسم ببرمش دکتر 

خب خاله ام شهرستان زندگی میکنه و تو کلینیک خصوصی عمل کرده ساعت ۱۰ صبح بستری کردن ۵ عصر هم مرخص شد. عملش هم با لیزر بوده.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍
من عمل کردم و خیلییی خوب شد، پسرم دایما مریض بود اصلا خوب نمیشد اونقد دکتر میبردم معروف شده بودیم،عم ...

بی هوش شد؟؟؟ من ۲۹ سالمه دکتر گفته باید بی هوش بشی.منم هر سال حتی تابستون گلوم چرک میکنه ،پنی سیلین میزنم خوب میشم ولی دکترم‌گفت عمل کنی بهتره.مشکل من با بی هوشیه😭😭😭