2821
2789
عنوان

چيكار كنم

151 بازدید | 40 پست

بچه ها من دختري هستم كه از بچگي مادرم طلاق گرفته و مامان بزرگم منو بزرگ كرده ١٩ سالمه الان همه دارن مسخرم ميكنن به شدت أزم متنفرن من بي مادر عمه ام بهم گفت انشالا بميري انشالا تا فردا بينيت كوچيك شه به بچه هاش گفت أزم فيلم بگذره كه ببينه چجوري طرف ميشورم دلم به حال خودم ميسوزه به همم ميگ تو حق درس خوندن نداري بي مصرف چون هيچ گونه كاري بلد نيستم😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امثال همینان که خدا قهرش میگیره و بلای جمعی نازل میکنه. 

لعنت بهشون و جایگاهشون یقینن آتشه..

با کیا شدیم ۸۰ میلیون آخه!!! 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو

دلم گرفت    با مادربزرگت زندگی میکنی حق حضانتت مگه با پدرت نیس؟

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
امثال همینان که خدا قهرش میگیره و بلای جمعی نازل میکنه.  لعنت بهشون و جایگاهشون یقینن آتشه.. ...

اشغال زیاده خودتو حرص نده اینا همونان که حقشونه با اسید بسوزونیشون تا بفهمن سوزوندن بقیه چه دردی داره

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
پدرمم منو نميخواد

چرا نمیخواد اگه نخواسته چرا حق حضانتتو گرفته به سن قانونی رسیدی یکم جلوشون وایسا

برای اینکه از اون جو مسخره دربیای شوهر کن حداقل دیگه تنها تو خونه خودتی بعدش درستو بخون 

هيچ كي منو نميخواد چ برسه شوهر خودمو ميكشم با اسلحه تموم شم برم

خونه بابا بزرگم مادرم مرده پدرمم زن گرفته

مگ عمت نون تورو میده گوه خوری تورو میکنه با حرفایی ک زدی تصورت میکنم مثل سیندرلا هر کاری اونا میگن میکنی و حرف نمیزنی هر وقت حرف زد جوابشو بده بگو الهی بچه هات یتیم شن وحشی بی فرهنگانشاالله مثل سیندرلا یه پادشاه سوار بر اسب میادو نجاتت میده و خوشبختت میکنه خدا بزرگه امید ب خدا داشته باش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز