2777
2789
عنوان

چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هيچ كي منو نميخواد چ برسه شوهر خودمو ميكشم با اسلحه تموم شم برم

واا چرا اینجوری میگی گلم خیلیا هستن که پدر مادراشون جدا شدن اوایلش سختی کشیدن ولی الان بهترین زندگیا رو واسه خودشون ساختن چون خواستن و تونستن تو هم باید تلاشتو بکنی یکم بیشترتوضیح بده از زندگیت ما که اینجوری نمیتونیم راهنماییت کنیم

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
مگ چیکار کردی ک متنفرن

ميگن كار نميكني بخدا تمام كارايه خونه رو انجام ميدم يه عمه دارم ثروتمنده هميشه جلوي من ميگه بيني دخترمو عمل ميكنم براش ايفون ميخرم ميريم ميگرديم چون ميدونه وضع مالي ما بده كلا دوسم ندارن

واا چرا اینجوری میگی گلم خیلیا هستن که پدر مادراشون جدا شدن اوایلش سختی کشیدن ولی الان بهترین زندگیا ...

خب من مادرم مرده پدرمم زن گرفته كل خانواده أزم متنفزن و بدشون و بهمم ميگن زشت صورت جوشي و بيني گنده

خب من مادرم مرده پدرمم زن گرفته كل خانواده أزم متنفزن و بدشون و بهمم ميگن زشت صورت جوشي و بيني گنده

خودت چی فک میکنی بنظرت زشتی؟

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  
ميگن كار نميكني بخدا تمام كارايه خونه رو انجام ميدم يه عمه دارم ثروتمنده هميشه جلوي من ميگه بيني دخت ...

ولشون کن چرا خودتو درگیر این چیزا میکنی ببین گوش دختر دختر خوب نمیتونی هیچ کسی مجبور کنی ک دوست داشته باشن و حتی نباید توقع اینو داشته باشی ک همه دوستداشته باشن هر کسی زندگیی داره ب خودش مربوطه کیو دوس داره کیو نداره اونام ک تورو اینجوری میسوزونن خدا جوابشونو میده تو ب خودت فکر کن فقط درس نمیزارن بخونی خب نخون مگ ما خوندیم کجا رو گرفتیم هیچیم از رشتم بارم نیست اگ میخوای ادم موفقی باشی باید با سواد باشی نه فقط مدرک تحصیلی اطلاعات عمومی تو و اعتماد ب نفستو ببر بالا موقعیتای خوب در اینده در انتظارتن

منم جوش داره صورتم ۲۵ سالمه از وقتی یادمه صورتم جوش زد 😑 

زیاد صورت مهم نیست سیرت و درون آدم مهمه ک قشنگ باشه