2777
2789
عنوان

شهریههه روان ازادد چقدرههههههههه؟؟؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 50 پست
اره عزیزم من مطمئنم  کارشناسی که سقفش یک ونیمه ( ثابت با متغیر )

نه عزیزمن شیمی هستم و ورودی 92 سال 96 تموم کردم ترم آخرم سنگین شد 2500 شد شهریم بستگی دار چ ورودیم باشی ولی اوایل 1500 اینا بود هر ترم بیشتر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش کارشناسی ازاد میشینه حتما اینجوری گفته ک من نرم

شاید اون با پول تاکسی و بنزینو نهار و سفره خونه و خرید لوازش ارایش و غیرع حساب کرده😐😂😂

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
چه رشته ای؟ کدوم شهر؟ کارشناسی؟ 

روانشناسی.تهران.بله

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
نمیگم ک تو گفتی دارم میگم همون بهترین رشته هم ممکنه بدون شغل بمونن بستگی ب اراده داره  معتبر خ ...

خوب برای کار همش میگی اراده ،این اراده رو اگه داری بذار واسه درست 

خوبه خودت میگی طرف شریف خونده و اوضاعش اینه دیگه ببین بقیه دانشگاها چین.

نه عزیزمن شیمی هستم و ورودی 92 سال 96 تموم کردم ترم آخرم سنگین شد 2500 شد شهریم بستگی دار چ ورودیم ب ...

درسته عزیزم من برای رشته روانشناسی گفتم 

شیمی و رشته های مهندسی شهریه هاشون خیلی بالاتره چون واحد های عملی دارن 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
مرسی عزیزمممم

فدات شم 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
خوب برای کار همش میگی اراده ،این اراده رو اگه داری بذار واسه درست  خوبه خودت میگی طرف شریف خون ...

ممکنه شرایطش نباشه اونم من ک تجربیم اوردن پیرا پزشکی سخته و بقیه رشته هاش بدرد هیچیییی نمیخوره یا باید برم شهر خیلی دور ک معلوم نی. چ بلایی سرم بیاد