2777
2789
عنوان

شهریههه روان ازادد چقدرههههههههه؟؟؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 50 پست
ممکنه شرایطش نباشه اونم من ک تجربیم اوردن پیرا پزشکی سخته و بقیه رشته هاش بدرد هیچیییی نمیخوره یا با ...

ایشالا که چیزی که میخوایی قبول شی ولی خوب روزانه بری همون به قول خودت رشته ی بیخود با صرفه تره تا ازاد 

بعدم مگه راه دور بلا داره اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که چیزی که میخوایی قبول شی ولی خوب روزانه بری همون به قول خودت رشته ی بیخود با صرفه تره تا از ...

کی اینو گفته عزیزم ک رشته بدرد نخور‌روزانه بهتره تا ازاد؟ الان همه ازادن پرستارا ماماهای بیمارستانو بقیه رشته ها همشون ازادن خیلیاشم پیام نور کم دولتی هستن 

مثلا میکرو بیولوژی دولتی در برابر کامپیوتر ازاد بدرد نخوره چون بسختی کار پیدا میشه ولی کسی ک کامپیوتر باشه میتونه شغل ازاد راه بندازه البته اینجا تو این مملکت هیشکی درست حسابی ب چیزی ک میخاد نمیرسه حتی اگ بهترین رشته و دانشگاه باشی پارتی داشته باشی ببرنت جای خیلی خوبه بقیش حرفه ک من خدارچشکر ندارم😂😂😂

اولا که هیچ رشته ای به درد نخور نیست 

دوم اینکه پرستاری و مامایی هم در حال اشباعه ...

سوم‌اینکه فیلد تجربی رو من گفتم کامپیوتر کجا میکروبیولوژی کجا 

چهارم اینکه وقتی کار نباشه حداقل دانشگاه روزانه هزینه ای نداره ولی میتونی در کنارش یه هنر یا حرفه یاد بگیری 

واقعا من این حرفا رو از روی دلسوزی میگم وگرنه واقعا توی زندگی من تاثیری نداره

اولا که هیچ رشته ای به درد نخور نیست  دوم اینکه پرستاری و مامایی هم در حال اشباعه ... سوم‌این ...

اره الان ک توضیح دادی میبینم درست میگی ولی خوب چ میشه کرد باید یجا بری دیگ