2777
2789
عنوان

شهریههه روان ازادد چقدرههههههههه؟؟؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 50 پست
ارشد بالینی

احتمال میدم نزدیک به 2 تومن بشه 

کارآموزی داری؟ 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی متغییر داری میگی؟یا ثابت

شهریه متغیر با ثابت برای کارشناسی نهایتا یک و نیم 

برای ارشد سه ونیم 

متغیر +ثابت منظورمه 

فقط ترم اخر که پایان نامس یکم گرون تره فکر کنم چهار ونیم بشه ( فقط یه ترمش) 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

من ازاد تهران جنوب میخونم

کی میگه ۴ تومن! نهایتا همچی باهمدیگه میشه ۱ونیم

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
پس دوستم الکی گفته ک من نرم چون خود ازاد کارشناسی میشینه الان

اره عزیزم من مطمئنم 

کارشناسی که سقفش یک ونیمه ( ثابت با متغیر ) 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
کی گفت پزشکی  بشین بخون دانشگاه خوب و معتبر قبول بشی منظورم این بود

نمیگم ک تو گفتی دارم میگم همون بهترین رشته هم ممکنه بدون شغل بمونن بستگی ب اراده داره 

معتبر خوب؟ ما اینجا همسایمون شریف بوده الان باید بره موسسه ک ساعتی نمیدونم چن تومن بزارن کف دستش ک نصفشم اموزشگاه برداره خوبو معتبر نداریم ببینم اراده و قسمتت چی باشه