2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست
منم شهرستانم ، یعنی دکترت با زیرمیزی و اینا قبول نکرد ؟ نامه ی چی گرفتی ؟ پزشک قانونی چرا ؟ هزینه کل ...

نه  گف از سال جدید قانون رو سخت تر کردن دکترم اشنا نزدیکه اصلا نیازی به زیر میزی نداشت خودش هم میدونه وضعم اونجوری هس  شیریینی اینا رو میدم فعلا فرستادم کلاس های بارداری بعد گواهی اونو میبرمم روانپزشکی که ودش میگه بعد اونو میبرم توی پزشکی قانونی  نامه میگیرم . دوتا نامه میشه دیگه دکترم گف نامه ها میره کمیسیون پزشکی بیمارستان ولی نگران اون قستمش نباش ..فک کنم هشت تا هزینه کلا بشه... کرمان و،شیراز راحت تره مشهد ه سخته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه سزارین میشی حتما تلاش تو بکن فقط با بیهوشی باشه. 

من دو هفته پیش با بیهوشی سزارین کردم عالی بود. فقط از سوند میترسیدم که اینجا خیلی کامنت خونده بودم که درد داره و اینا کنم از سوند وحشت داشتم. 

ولی موقع وصل کردن و جدا کردن بقدری راحت و بدون درد و ناراحتی بود که الان خندم میگیره چرا از سوند ميترسيدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سزارین میشی حتما تلاش تو بکن فقط با بیهوشی باشه.  من دو هفته پیش با بیهوشی سزارین کردم عال ...

اره زور خودم میزنم شکم فشار دادن چی درد داشت؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوهر شوهرم رو 20روز پیش انجام ندادن تو شیراز خصوصی تازه اختیاری با کلی گریه و زاری تو اتاق عمل بود ا ...

تو خصوصی که درجا اختیاری میکنن بدون حرفی... منم دو هفته پیش اختیاری سزارین شدم. فقط تو مطب به دکترم گفتم میخوام سزارین بشم گفت باشه فلان تاریخ بیا بیمارستان بدون شیرینی و پول اضافه 

اره زور خودم میزنم شکم فشار دادن چی درد داشت؟؟

شکم رو تو بیهوشی فشار میدن و تخلیه میکنن خیلی جاهای درست و حسابی و خصوصی باشه مثل جاروبرقی ساکشن میکنن. 

ولی اون یکی که میان بعد عمل فشار میدن برای چک کردن رحم.... اون آره درد داره ولی غیر قابل تحمل نیست. منکه خیلیییییی لوسم و آستانه دردم پایینه... تحمل کردم. خیلی خوبه که فشار بدن. هرچی فشار بدن به نفع خود ادمه سعی کن تحمل کنی و هی نگی آی آی ولم کنید....

تو خصوصی که درجا اختیاری میکنن بدون حرفی... منم دو هفته پیش اختیاری سزارین شدم. فقط تو مطب به دکترم ...

بندرعباس سخت میگیرن ...متاسفانه ولا دکترم خیلی داره همکاری میکنه ولی میگه نهایتش تو کمیسیون پزشکی  من کارتو درس کنم

شکم رو تو بیهوشی فشار میدن و تخلیه میکنن خیلی جاهای درست و حسابی و خصوصی باشه مثل جاروبرقی ساکشن میک ...

منم استانه دردم پایینه ان شالله عملم خوب باشه دعا کنید 10هفته دیگه دنیامیاد دختر

آهان دولتی میخوای سزارین کنی 

دولتی که تا وقتی بمیری هم سز نمیکنن ..تو خصوصی اینقدر دردسر داره برام

نه  گف از سال جدید قانون رو سخت تر کردن دکترم اشنا نزدیکه اصلا نیازی به زیر میزی نداشت خودش هم ...

یاعلی چه خبره ، آدم اختیار زایمان خودشم نداره . خدا لعنت کنه اونی که طبیعی رو اجباری کرد به زور میخوان آدمو وادار کنن ، به طبیعی فکرم نمیتونم بکنم حالا هرچقد هزینه سز بشه شده طلا بفروشم میدم ولی بمیرمم عمرا طبیعی برم .

یاعلی چه خبره ، آدم اختیار زایمان خودشم نداره . خدا لعنت کنه اونی که طبیعی رو اجباری کرد به زور میخو ...

یه مشت مرد این قانون رو گذاشتن برا افزایش درامد خودشون وهمکاراشون دیگه کلی پول و هزینه میشه کرد برا سز اختیاری با این قانونای سختشون