2777
2789
عنوان

سزارین

307 بازدید | 46 پست

میخوام اختیاری  سزارین کنم اگر تجربه ای در مورد سزارین  و،درد بعدش و سوند و بی حسی و بی هوشی اینا دارین بگین منم استفااده کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه فقط مقوی بخور بعدش با یه عالمه مایعات

بی هوش بودین؟؟ سوند درد نداشت؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کدوم شهری 

بندرعباس البته تو خصوصی و با کلی نامه و پزشکی قانونی رفتن سز میشم

من چندروزه زایمان کردم  سزارین  ۳ روز درد داری بقیش خوبه  سوند هم درد نداره

درش زیاده ؟؟ 

به احتمال قوی منم سزارین هستم از الان وحشت دارم 

چرا من که از بس کلیپ دیدم  برام عادی شد

برا من دکترم سوند وصل نکرد بیهوشی بودم عاااالی بود بدون ذره ای درد

مگه بدون سوند میشه؟؟؟ اینجا شنیدم شکم فشار میدن در حد مرگ درد داره

اصلا ن ترس داره ن درد خوشحال و خندان بشکن زنان برو 😃

شما بی حسی بودین؟؟

من واسه پسر اولم بخاطر کوچیکی لگن سز شدم. بی حسی از کمر بودم ک بعدش دچار میگرن شدم خیلی سخت بود حتی نمیتونستم بشینم.درد بخیه هااز ی طرف . سوزش سرم از طرف دگ خیلی اذیتم کرد.واسه پسر دومم گفتم بیهوشی کامل میخام. ولی بعدش واسه فشار شکمم چنان جیغ میزدم ک بعدش هرپرستاری میومد توی اتاقم میپرسید تو بودی اینقد جیغ میزدی؟ نمیدونم توی بیهوشی چقد شکممو فشار داده بودن ک کل شکمم آزرده بود و حتی ارنج دستم بش میخورد دلم ضف میرفت از دردش

تنها تجربه خوبم این بود ک سر دومی از روز سوم گن بستم و خیلی بم کمک کرد.چون درد بخیه بیشتر بخاطر افتادن شکم هست. و اگر شکم جمع بشه درد بخیه خیلی خیلی کمتره