2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست
من واسه پسر اولم بخاطر کوچیکی لگن سز شدم. بی حسی از کمر بودم ک بعدش دچار میگرن شدم خیلی سخت بود حتی ...

اها فک کنم شما زایمانتون سخت بوده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی حسی ...سوند ن اصلا درد نداشت اولین سزارینم عالی بود عالی حتی بدون یدونه مسکن دومی افتضاح نگم بهتر ...

خب خدا رو شکر  ..

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عمل میشی دیگه درد داره بدون درد که نمیشه ولی خب قابل تحمله با استراحت و دارو بهتره

پمپ درد خوبه برا بعدش؟

مگه بدون سوند میشه؟؟؟ اینجا شنیدم شکم فشار میدن در حد مرگ درد داره

اره میشه چون بیهوشی بودم بعذشم خودم راحت رفتم توالت شکمم فشار میدن یکم درد داره به هرحال ولی زیاد نیس نترس

خدایا گاهی نگاهی...

موقع بلندشدن سرگیجه وحشتناک داشتم جوری که چشمام سیاهی رفت و اینکه جای برش خیلیموقع بلند شدن درد داشت  هرچند میگن عادیه جز این مورد مشکل دیگه ای نداشتم اینام همون بار اول که میخواستم از تخت بیام‌بیرون بود 

اره میشه چون بیهوشی بودم بعذشم خودم راحت رفتم توالت شکمم فشار میدن یکم درد داره به هرحال ولی زیاد نی ...

اها من دوست دارم بی هوش باشم ولی میگن جدیدا بی هوش نمیکنن

اها فک کنم شما زایمانتون سخت بوده

کلا هرکی میگه سز خیلی راحته بیاد تا من واسش تعریف کنم.موقعی ک شکممو فشار میدادن مادرشوهرم گوله گوله اشک میریخت ب خاهرشوهرام گفته بود هی نگین سز دردنداره بیاین ببینین چی کشید. بعد ۱۰ سال هنوز میگرن دارم. افتادگی شکم و اینا هم ک بماند

کلا هرکی میگه سز خیلی راحته بیاد تا من واسش تعریف کنم.موقعی ک شکممو فشار میدادن مادرشوهرم گوله گوله ...

چه قدر بد ولی من شنیدم حیلی سز راحته و با هزار تا دوندگی دارم سزارین اونم با کلی پول میشم

بندرعباس البته تو خصوصی و با کلی نامه و پزشکی قانونی رفتن سز میشم

منم شهرستانم ، یعنی دکترت با زیرمیزی و اینا قبول نکرد ؟ نامه ی چی گرفتی ؟ پزشک قانونی چرا ؟ هزینه کلی چقد میشه ؟

منو ۶ماه پیش بیهوش کردن نمیدونم الان انجام بدن یانه

خوهر شوهرم رو 20روز پیش انجام ندادن تو شیراز خصوصی تازه اختیاری با کلی گریه و زاری تو اتاق عمل بود انجام ندادن حالا من دکترم اشناس شاید پارتی شد انجام داد