2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر کنم اخر وقت بیاد دیگ 

منتظرش بمون تو تنهایی باهاش حرف بزن احساس پشیمونیتو که چقد شدید هس حتما بهش نشون بده خیلی باید حرف بزنی تا دوباره دلشو بدست بیاری ولی ناامید نباش هرجور شده انقد حرف بزن تا قانع بشه.‌‌..الان ی دورکعت نماز حاجت بخون و از خدا بخواه ک کمکت کنه مطمئنم گره زندگیتو وا میکنه

ماها وقتی از ی کاری پشیمونیم اگه خدا زودتر از همه بفهمه و درجریانش بزاریم مطمین باش بنده هاش زودتر م ...

ممنون عزیرم اتفاقا خودمم سریع به نماز پناه می برم ولی الان نمی تونم پریودم کلا همه چی بهم ریخته تو رو خدا دعا کن برام 

عزیزم ختم جدید حدیث کساست اگه تمایل داشته باشی شرکت کنی خبر بده این چهارشنبه شروع میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4995450/ختم-حدیث-کسا?postId=153950955

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

سلام عزیزم. من وشما توختم حدیث کسا باهم هستیم.

اسم شما تگ نمیشه .تاپیک آخرم رو حتما بخون بدردت میخوره💐🌹🌹

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )