2777
2789

چون دل شون میخواد بچه هاشون همه چیز های خوب رو داشته باشن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز با مامانم کلی بحث کردیم،داداشم سی و چهار سالشه،دیشب رفته موهاشو کوتاه کرده،میگه موهاشو چرا اونجوری زده؟؟ زنگ بزن بهش بگو بره موهاشو درست کنه،میگم آخه مامان بچه که نیست ما تصمیم بگیریم براش میگه نه من اون مدل مو دوست ندارم..

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
امروز با مامانم کلی بحث کردیم،داداشم سی و چهار سالشه،دیشب رفته موهاشو کوتاه کرده،میگه موهاشو چرا اون ...

همین دیگ حالا مدل مو که عمرا بذاره خودم تصمیم بگیرم مثلا میگه چقدر میخوابی پاشو دختر فلانی رو دیدی توهم مث اون لاغر شو باو من خودمم به کی بگم اخه  

اخه زیاده رویه بخدا 

خب خودشون اینطوری فکر نمیکنن اونا با تمام وجود شون این حس رو دارن که بچه هاشون بهترینن و لایق بهترینها

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ