2777
2789
عنوان

بنظرتون این موضوع به من ربط نداره

136 بازدید | 17 پست

من مادرم از پدرم بیشتر از یک ساله جدا شدند

بعضی مواقع میبینم مادرم با کسی چت میکنه فقط هم رایطشون در حد چته ، دیدم نوشته که پیش بچه هام

فقط دوست دارم ازش بپرسم این ارتباط بعد جداییش بوده یا قبلش هم بوده یا اصلا به من مربوطی نیست ؟ نمیدونم چرا حرصم گرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه نمیگی مادرت طلاق گرفته یه ساله؟ پس سوء ظن نداشته باش. ولی اگه ذهنت خیلی مشغوله اول روی ذهنت کار کن تا بدبین نباشی. بعد هم اگه میدونی ناراحت نمیشه ، میتونی بپرسی ولی اصولا آدمی که بدبین نباشه همچین سوالی واسش پیش نمیاد

عزیزم مگه نمیگی مادرت طلاق گرفته یه ساله؟ پس سوء ظن نداشته باش. ولی اگه ذهنت خیلی مشغوله اول روی ذهن ...

یکم بدبینیم دلیل داره چون کلا مامان بابام سر اینکه پدرم قبل جدایی با کس دیگری رفت جدا شدند ، میخواستم ببینم مامانمم اون موقع اینکارو کرده یا نه ..

میدونی اونم آدمه دیگه فقط واسم مهمه ک این آدم قبلا نبوده هرچند مگه فرقی میکنه

دلیل طلاق مگه نداشتن؟ حتما مشکلات دیگه ای داشتن که جدا شده... اگه مامانت تو ناز نعمت بوده حق داری ممکنه بگی این گولش زده

یکم بدبینیم دلیل داره چون کلا مامان بابام سر اینکه پدرم قبل جدایی با کس دیگری رفت جدا شدند ، میخواست ...

خب بابات این کارو کرده ربطی نداره که بگی مامانتم اینجوریه. بدبینیت دلیل منطقی نداره. دلیلش فقط به سوء ظن خودت برمیگرده و اینکه باید درونت رو اصلاح کنی عزیزم. ما اومدیم تو این دنیا خودمونو بسازیم. خیلی بده به کسی که بهش خیانت شده سوء ظن داشته باشی

یکم بدبینیم دلیل داره چون کلا مامان بابام سر اینکه پدرم قبل جدایی با کس دیگری رفت جدا شدند ، میخواست ...

بیچاره مادرت

شبیه پسرای فضولی

وقتی فقط چته و بیرون وگردش نمیرن یعنی رابطه تازگی بوجود اومده

هم فضولی هم کم هوش

خب بابات این کارو کرده ربطی نداره که بگی مامانتم اینجوریه. بدبینیت دلیل منطقی نداره. دلیلش فقط به سو ...

نه وقتی بچه بودم یادمه که مامانمم همچین کاری کرده بود اما اونموقع هم یادمه که بعد از کاری که بابام بود اون هم این کارو کرده بود اما همون موقع هم در حد چت بود نه چیز بیشتر ، واسه همین فک میکنم شاید از قبل جدایی هم بوده ولی چه قبلش چه بعد زندگی مشترک اونا بوده شاید من اصن نباید به این چیزا فک کنم ولی میگم پدر مادرمن

نه وقتی بچه بودم یادمه که مامانمم همچین کاری کرده بود اما اونموقع هم یادمه که بعد از کاری که بابام ب ...

خب از بچگیت خیلی میگذره. اگه یکی ده سال قبل یه کاری کرده نمیتونی احتمال بدی الانم میکنه. سالهاس چنین چیزی ازش ندیدی و این دیگه میشه سوء ظن. اصلا بحث فضولی و اینا نیس. به هر حال تو یه خونه زندگی میکنین و آدم نمیتونه بی تفاوت باشه. ولی الان تو دلیلی واسه این افکارت نداری غیر از بدبینی ِ خودت. و دلیلایی که میاری منطقی نیس. آدمِ الان که همون آدم ِ ده سال قبل نیس.

خب از بچگیت خیلی میگذره. اگه یکی ده سال قبل یه کاری کرده نمیتونی احتمال بدی الانم میکنه. سالهاس چنین ...

پس تو میگی اگه هم باشه و بعد از جدایی بوده و ربطی به من نداره اگه یه درصد قبلش بوده باشه هم باز به من مربوط نیست ؟