2777
2789
وضعیت حقوقش افتضاح و کارش سخت

عشقم تو ایرانیم ها همون ۴تا۶تومن حقوق خیلی خوبه 

پزشکی هم اسون نیست نصف عمرت میره پای درس خوندن بعدشم یع کم حداقل سرمایه باید داشت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

20سالمه.فکر کنم لیسانس به پزشکی از کنکور سخت تر باشه.ولی خیلی خوبه بهش فکر کردم

به عقب برنگرد بنظرم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

20سالمه.فکر کنم لیسانس به پزشکی از کنکور سخت تر باشه.ولی خیلی خوبه بهش فکر کردم

خب شرایطش رو داری دیگه سنت هم خوبه

سخت تره وضعیت پذیرشش ولی مستقیم میری دانشگاه تهران و اینکه دو سال هم جلو میفتی

شوهر منم لیسانسش پرستاری بود همین کارو کرد خیلی هم تو پزشکی موفقه

از آرزوهات نگذر❤️

مگه6ميدن?

بله تاجایی که میدونم 

مگه6ميدن?

کم کمش ۶هست من خودم از اونایی بودم که ول کردم دوباره کنکور بدم ولی نتونستم درس بخونم حوصله درسای دبیرستانو ندارم

خب شرایطش رو داری دیگه سنت هم خوبه سخت تره وضعیت پذیرشش ولی مستقیم میری دانشگاه تهران و اینکه دو سا ...

جدی?چه خوب.میترسم آزمون قبول شم مصاحبه رد شم.شوهرت خیلی درس خوند?مدرک زبانش چی بود?

کدوم شهری 6ميدن.فکر نکنم 

تهرانم

کدوم شهری 6ميدن.فکر نکنم 

۴کمشه دیگه بعد از یه کم سابقه ۶ میدن 

جدی?چه خوب.میترسم آزمون قبول شم مصاحبه رد شم.شوهرت خیلی درس خوند?مدرک زبانش چی بود?

نه واقعا مصاحبه‌ش اونقدرم سخت نیست

شوهر من از بقیه همکلاسیاش کمتر خونده بود حتی ۴ تا از همکلاسیاش سال دومشون بود ولی با این وجود شوهر من رتبه یکشون بود

زبانش معمولیه مدرک تافل و آیلتس نداره ولی اون آزمونی که خود دانشگاه معادل گرفته بود شرکت کرد

مهمترین بخشش آزمون کتبیشه