2777
2789
عنوان

عفونت ادرار در بارداری

70 بازدید | 6 پست

دلیلش چی میتونه باشه؟؟ چی کار کنم خوب بشه البته ز ماه های اول دارم  کپسول دکتر داد خوردم خوب شد باز این؟دفعه ازماش  هفت ماهگی  عفونت ادرار داشت ..اب زیاد میخورم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم داشتم از اول بارداری خوب نشد تو ۳۶ هفته دفع پروتئینم ب ۳ رسید و اورژانسی سزارین شدم و الان پسرم ...

وایییی خدا باز خوبه هفته اتون بالا بود از کجا فهمیدین پروتیین ادرار داری ؟؟ چون اگر زود نرسی بیمارستان بچه نمیمونه ....دلیلش نمیدونید چیه ؟؟ میزان عفونتتون چه قدر بود؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی خدا باز خوبه هفته اتون بالا بود از کجا فهمیدین پروتیین ادرار داری ؟؟ چون اگر زود نرسی بیمارست ...

یه بار بچم تکون نخورد ۳۲ هفته رفتم نوار قلب گرفتم ازمایش دادم عفونت داشتم یه هفته بستری بودم بعد مرخص شدم ماه بعدش دوباره از مایش دادم سزارین شدم

عاشق پسرممممم 😍😍😍تیکر یک سالگی گل پسرم
وایییی خدا باز خوبه هفته اتون بالا بود از کجا فهمیدین پروتیین ادرار داری ؟؟ چون اگر زود نرسی بیمارست ...

عفونتم زیاد بود کمم نمیشد نمیدونم چرا دارو هم خورده بودم

یه بار بچم تکون نخورد ۳۲ هفته رفتم نوار قلب گرفتم ازمایش دادم عفونت داشتم یه هفته بستری بودم بعد مرخ ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم برامن مقدار عفونت زده کم... و اینکه جند ساعت بجه اتون تکون نخورد شک کردین؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم برامن مقدار عفونت زده کم... و اینکه جند ساعت بجه اتون تکون نخورد شک کردین؟

شب تا صبح تکون نخورد حر کاتش کم شده بود