2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیایید کمکم کنید

124 بازدید | 18 پست

بچه ها من برای بارداری تحت نظر پزشک بودم بهم گفت روز جمعه وشنبه اقدام کن ۲شب پشت سرهم منم انجام دادم بعد دندونام ک هیچ مشکلی نداشتم از همون بعدش شروع کرد ب تیر کشیدن رفتم دندونپزشکی گفت برو عکس بگیر احتمالا ب عصب رسیده چندتاشم پرکردن نیاز داره با دکتر زنانم صحبت کردم گفت برو عکس بگیر هنوز ک چیزی تشکیل نشده عکسو گرفتم الان موندم دارو بی حسی برام‌بد نیست  اما خودم مطمعنم ک باردارم وداره تشکیل میشه آخه این بارداری چهارمم هست طبق تجربه میدونم ک هستم  بنظرتون چکار کنم ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا مطمئن هستید که بارداری چون منم 5 روز مونده به موعدم چطوری بفهمم باردارم یا نه

آخه من دل درد عجیبی میگیرم ک با حالت های قبل پریودیم فرق داره من هیچ وقت قبل عادتم کمردرد نمیگیرم فقط اوایل بارداری کمردرد دارم اونم پایین کمرم و...

بنظرتون چیزی تشکیل شده چون میگن ۱هفته تا۱۰روز طول میکشه؟؟؟

روی مراحل تشکیل شدنش اثر نزاره خدایی نکرده 

دندونام همه سالم بودن هیچیشون نبود هیچی تازه پر کرده هستن الان میگه ب عصب رسیده

والا من قبلا که عین شما احتمال می دادم باردار باشم و رفتم دکتر همین کارو کرد..که البته بعدش فهمیدم ب ...

منم اگر مطمعن بودم باردار نیستم با خیالت راحت میرفتم اما حتی شک هم داشته باشی بازم نگرانی

منم اگر مطمعن بودم باردار نیستم با خیالت راحت میرفتم اما حتی شک هم داشته باشی بازم نگرانی

حالا بازم با دکترت مشورت کن ببین اگه می تونی سه ماه اول رو که دوره حساسی هست تحمل کنی و سه ماه دوم بارداری بری دنبال کار دندون هات..