2777
2789
عنوان

سوزش شدید معده

647 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من سوزش شدید معده  دارم ینی وقتی میسوزه انگار نفسم بند میاد تا پشت ستون فقراتمم میره و خیلی اذیت میشم مسئله مهم تر اینکه که چند روزی هس نصف شب منو بیدار میکنه دیشب حالت تهوع هم اومد به تازگی عکس برداری رفتم گفتن چیزی نیس فقط باید به خوردنت دقت کنی نمیدونم بازم برم یا نه چیکار کنم دیگه از خوابیدن هم میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید حتما آنداسکوپی بشین چون اینا بیشتر علامت عفونت معده یا همون هلیکوباکترپیلوریه. اگه درمان نکنید ...

آخه یه عکس رنگی معده رفتم گفتن هیچی نیس اگر بود آندوسکوپی مینوش الان موندم چه کنم 

آخه یه عکس رنگی معده رفتم گفتن هیچی نیس اگر بود آندوسکوپی مینوش الان موندم چه کنم 

عزیزم با عکس رنگی که باکتری و عفونت معده معلوم نیست من چند سال مشکلات گوارشی و سوزش معده داشتم ولی نمیرفتم آندوسکوپی بالاخره اینقدر حالم بد شد که مجبور شدم تو 6 ماه سه بار برم و الان هم درگیر زخمهای وحشتناک و دردناک مری و معده هستم.

بله هم خون هم مدفوع ولی چند روز قبل از آزمایش نباید هیچ آنتی بیوتیک یا قرص آنتی اسیدی استفاده کرده ب ...

آره قبلا مدفوع رفته بود حدود فک کنم3،4روز قبلش نباید قرص معده و مرتبط به اون رو مصرف کرده باشی