2777
2789
بیرون میفروشن یا خودم درست کنم؟ قبلا نشنیده بودم الان سرچ کردم تو اینترنت دیدم چیه

اره عطاري ها دارن 

ولي خودتم بخواي درست كني 

گل محمدي تميز پاك كن بشور خشك كن گلبرك هارا بريز داخل غذا ساز يكم خورد بشن لا به لا ب پودر قند بريز داخل شيشه بالاش يكم گلاب بريز بزار چهل روز جلو افتاب 

در اين چهل روز از هر دو سه روز يه بار با قاشق هم بزن

ميتوني خرد نكني ولي خرد  كردني بهتر ميشه بيشتر سليقه اي

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
سیاهدونه با عسل یه ذره سیاهدونه با یه قاشق عسل بخور بهتر میشی ولی برای رفلاکس باید رعایت کنی تا خو ...

مرسی عزیزم

خیلی کامل و کمک کننده بود

دقیقا من چند ساله درگیرم و واقعا هم رعایت نمیکنم

استرسم گاهی زیاده که دیگه رفلاکسم تشدیذ میشه‌

حالا از این به بعد سعی میکنم بیشتر رعایت کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم خیلی کامل و کمک کننده بود دقیقا من چند ساله درگیرم و واقعا هم رعایت نمیکنم استرسم گاهی ...

اره عزیزم دقیقا به خاطر استرس هستش 

برای منم یه دوره که استرس زیاد داشتم شروع شد

ولی خب بازم میشه کنترلش کرد

اگه تغذیتو درست کنی دیگه اینجوری مدام اذیتت نمیکنه 

سعی کن رعایت کنی نمیخوام بترسونمت ولی اسید معده  بد هستش باعث زخم شدن مری یا معده میشه 

و همیشه قرص خوردنم خوب نیست 

مثلا همین امپرازول فقط باید دو سه ماه خورده بشه 

به صورت مداوم ضرر داره

اره عزیزم دقیقا به خاطر استرس هستش  برای منم یه دوره که استرس زیاد داشتم شروع شد ولی خب بازم ...

آره عزیزم میدونم

منم مداوم نمیخورم 

ولی خب کلا استرسم به خاطر درسم زیاده

اما تعذیه رو سعی میکنم رعایت کنم

آره لانسوپرازول که میخورم فقط الان درد زیاد داشتم میخواستم ببینم چی سریع خوبش میکنه

اسی هر وقت ترش کردی آدامس بخور بایودنت بهتره ببین اب رو اتش هست! 40 دقیقه بعد گرسنه میشییی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

جدی؟ فکر میکردم آدامس بدتر میکنه

نبابا منو مامانم ترش می کنیم بعدش سریعا آدامس می خوریم خیلییی خوبه از دارو هم بهتره!! البته منکه دارو نمی خورم، عروس مونم ترش میکنه من بهش آدامس میدم چند وقت پیش بهم میگفت واقعا خوب شدماا

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

جالبه اینم امتحان میکنم

شما برا رفلاکستون چیکار کردین ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
پنتوپرازول میخورم و صبح ناشتا عسل هم خوبه

عسل از کجا میخری کیلویی چند ؟ کدم شهری ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...