2777
2789
عنوان

غیرت😢☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 59 پست
چه هبره امشب همه دوس دارن شوهراشون غیرتی شه 😂😂😐 غیرت ب این چیزا نیس  غیرت یعنی نزاری اب تو ...

خب اره منم همین فکرو میکردم اولا رفتارشو با ابجیش ندیده بودم اما وقتی اونو میبینم راستش حسودیم میشع اخع رو ابجیش شدیداااا حساسه هاا اما من اصلااا

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااا تو از اونایی ک میگن مردی ک دست بزن داره از رو دوست داشتن میزنه😐 نامزد منم با من ملایم تر ...

نه عزیزم ولی تعجب میکنم گاهیم حسودی نمیدونم قند ت دلم اب میشع وقتی میگع نمیخام این لباسو بپوشبو ایتا

نه کلا میگم اینو مثال زدم من اسمشو نمیذارم گیر میذارم دوست داشتن ولی این که رفتارش با منو خاهرش فرق ...

با احترام به نظرتون ولی به نظر من این اسمش دوست داشتن نیست واقعا . 

من واقعا نمیتونم این جمله رو درک کنم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نه عزیزم ولی تعجب میکنم گاهیم حسودی نمیدونم قند ت دلم اب میشع وقتی میگع نمیخام این لباسو بپوشبو ایتا

حتما در افکارت بازنگری کن !!!!

تحقیر و کنترل شایسته یک انسان بالغ عاقل و فهمیده نیست!!!!!

راههای دیگه ای هم برای ابراز توجه و عشق وجود داره !!!!!!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اره ۔😪

خیلی بده نه؟فردا تولد ابجیشه بمن گیر داده بیا میخام تولد بگیرم براش اما برا من تولد نگرف بخدا من هیش مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا اینجوریه حسودیمم دروغ نگم میشع خیلی دوس دارم گیر بده اما نمیدع و...

خیلی بده نه؟فردا تولد ابجیشه بمن گیر داده بیا میخام تولد بگیرم براش اما برا من تولد نگرف بخدا من هیش ...

اوهوم۔۔بیخیالی طی کن وگرنه خیلیییی اذیت میشی۔۔۔شوهرمن خارج ازکشور کارمیکرد به خواهرشوهرم گفته بوده من بچمو میسپارم دست تو 😁فک کن پنج سال ازمن کوچیکتره عصبیییی جلف۔۔حالا رفته بودیم بیرون بچم داشت میدوید دختره گفت وااااای وایسا داداشم توروبمن سپردههههه ۔۔۔منو میگییی شدم کوه آتشفشان ۔رفتم بچه رو بعل کردم گفتم مگه مادرش مرده مادرش چلاغه و چیزی حالیش نیست بسپره به تو ۔۔اومدم چن روز رفتم خونه ی مادرم که ریخت دخترو نیبینم اخه میومد پیش ما تنها نباشیم۔۔زنگ زدم هرچی لایق شوهرم بود بارش کردم تا وقتی بیاد جوابشو ندادما فک کن یه ماه شایدم بیشتر ببخشیدا به گوه خوردن افتاده بود ۔۔۔دیگه ازاون موقع یکم خودشو جمع و جور کرده 

اوهوم۔۔بیخیالی طی کن وگرنه خیلیییی اذیت میشی۔۔۔شوهرمن خارج ازکشور کارمیکرد به خواهرشوهرم گفته بوده م ...

چیبگم خاهرشوهر منم یکم عصبیه بنده خدا یکمم شاخ مجازیو ایناس البته من اصن ب این چیرا کاری ندارم رفتار شوهرم رو مخمه خیلی دلم مییگیره

به خواهرش و زنداداش هاش گیر میده ؟؟؟؟!!!! عجب 😐😐😐😐😐😐😮😮😮😮

آخه واقعا از نظر پوشش و آرایش افتضاحن منم بعضی وقتها مات نیمونم یعنی خودشون اجازه میدن ... برادر شوهر منم یه بار بهم سر یه چیزی گیر داد ولی اون موقع تازه اومده بودم اصلا با فرهنگشون آشنا نبودم اونم خواست خودی نشون بده ... من ایراد نمیگیرم وقتی تو محیطی هستن که مردهاشون غیرتی هستن نیاز نیست فرا بشری رفتار کنن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣