چرا من حس میکنم شوهرم کمتر از ابجیش اینا رو من غیرت دارع؟شالم وسط خیابون در بیاد فقط میگع درست کنو اینا ولی سر ابجیش عصبانی میشه یا فقط بمن تذکر میده مانتوی درست بپوشو اینا کلا حس میکنم یجوریه😞خیلی ناراحتم😐حس میکنم رلشم تا زنش
نه عزیزم ولی تعجب میکنم گاهیم حسودی نمیدونم قند ت دلم اب میشع وقتی میگع نمیخام این لباسو بپوشبو ایتا
حتما در افکارت بازنگری کن !!!!
تحقیر و کنترل شایسته یک انسان بالغ عاقل و فهمیده نیست!!!!!
راههای دیگه ای هم برای ابراز توجه و عشق وجود داره !!!!!!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خیلی بده نه؟فردا تولد ابجیشه بمن گیر داده بیا میخام تولد بگیرم براش اما برا من تولد نگرف بخدا من هیش ...
اوهوم۔۔بیخیالی طی کن وگرنه خیلیییی اذیت میشی۔۔۔شوهرمن خارج ازکشور کارمیکرد به خواهرشوهرم گفته بوده من بچمو میسپارم دست تو 😁فک کن پنج سال ازمن کوچیکتره عصبیییی جلف۔۔حالا رفته بودیم بیرون بچم داشت میدوید دختره گفت وااااای وایسا داداشم توروبمن سپردههههه ۔۔۔منو میگییی شدم کوه آتشفشان ۔رفتم بچه رو بعل کردم گفتم مگه مادرش مرده مادرش چلاغه و چیزی حالیش نیست بسپره به تو ۔۔اومدم چن روز رفتم خونه ی مادرم که ریخت دخترو نیبینم اخه میومد پیش ما تنها نباشیم۔۔زنگ زدم هرچی لایق شوهرم بود بارش کردم تا وقتی بیاد جوابشو ندادما فک کن یه ماه شایدم بیشتر ببخشیدا به گوه خوردن افتاده بود ۔۔۔دیگه ازاون موقع یکم خودشو جمع و جور کرده
به خواهرش و زنداداش هاش گیر میده ؟؟؟؟!!!! عجب 😐😐😐😐😐😐😮😮😮😮
آخه واقعا از نظر پوشش و آرایش افتضاحن منم بعضی وقتها مات نیمونم یعنی خودشون اجازه میدن ... برادر شوهر منم یه بار بهم سر یه چیزی گیر داد ولی اون موقع تازه اومده بودم اصلا با فرهنگشون آشنا نبودم اونم خواست خودی نشون بده ... من ایراد نمیگیرم وقتی تو محیطی هستن که مردهاشون غیرتی هستن نیاز نیست فرا بشری رفتار کنن