2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 132 پست
پس مشکلات جدی نیست چون یه بچه داری خانومی....منم یه دختراززنه اول شوهرم دارم الان یه دخترم ازخودمه ب ...

خدا حفظش کنه برات و سایه تو از سرشون کم نکنه خدا اجرت بده🌷

ترو قران بگو منم دعا کنه قسمت دادم بخدا بریدم دیگه طاقت ندارم خانواده خوبی ندارم دلم گرفته اون کسی ک ...

دختراین حرفاچیه؟؟نگواینارو....بهش می‌رسی معلومه که میگم دعات کنه....کفرنگو کسی که میره نگوبرگرد بزاربره اگه دوستت داشت نمی‌رفت بهش فرصت بده دلتنگت بشه

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختراین حرفاچیه؟؟نگواینارو....بهش می‌رسی معلومه که میگم دعات کنه....کفرنگو کسی که میره نگوبرگرد بزار ...

آفرین 

کسی که رفته دیگه رفته برگرده ارزش نداره 

اونونباشه یکی دیگه  والا

اصلا از بی شوهری میمیرم ولی اسمشو نمیارم بابا

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
آفرین  کسی که رفته دیگه رفته برگرده ارزش نداره  اونونباشه یکی دیگه  والا اصلا از ب ...

خخخخخ منم اخلاقم اینطوره باغلار وارباغچالار وار اوناندا یاخچیلار وار

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
منم یه دختر ده ساله دارم از ازدواج اولم ولی نمیبینمش😭😭😭😭😭 یعنی پرش کردن ودیگه منو نخواست  ...

😭😭😭😭😭😔😔😔درکت میکنم منم اوایل میدیدمش اما پدرش بعد ۳ماه ازدواج کرد کم کم بهانه گیریش شروع شد واسه اینکه پسرمو نبینم بعد گفت خانومم گفته حق نداره بره پیشه مادرش و رفت امد داشته باشه درحالی که مهریمو بخشیدم تا هر وقت خواستم بچمو ببینم

خخخخخ منم اخلاقم اینطوره باغلار وارباغچالار وار اوناندا یاخچیلار وار

هن بابا

من به روی شوهرم وقتی اذیتم کنه میگم طلاقم بده توروخدا برم یه شوهر خوب بکنم خوشم ازتونمیاد😐😐😟😂😂😂

اینم میگه بالا بری پایین بیای طلاقت نمیدم ماله خومی یاماله منی یا ماله خاک میکشمت اینم که کرد هسش 😰😰

حالا چی سند ازدواجمونو برداشته کلا نیست ونابود کرده که نتونم طلاق بگیرم😂😂😂

این روانیمه منم عاشقشم ها ولی احساساتمو کنترل میکنم 

😭😭😭😭😭😔😔😔درکت میکنم منم اوایل میدیدمش اما پدرش بعد ۳ماه ازدواج کرد کم کم بهانه گیریش شروع شد ...

هی منم بخدا مهریه امو بخشیدم خریت کردم خااک تومخم 😐😐😐😐

بیخیال بقول شوهرم میگه الان بچه اس نمیتونه بیاد بزا شوهر کنع میاد پیدات میکنه

انشالله یه روزی هر دومون زنگ خونمونو بزنن بریم ببینیم بچه هامونه اومدن دنبالمون😢😢😢

آمیـــــــــن

بخدا یه روز نیس نیاد جلو چشام همش عذاب وجدان هی خدا