2777
2789
عنوان

درد دل

744 بازدید | 132 پست

سلام

یک ماهه زایمان کردم بارداری و زایمان سختی داشتم الانم درکی عوارض بعد زایمانم

کسی کمکم نمیده دارم هضم میکنم نباید از کسی انتظاری داشت البته مامانم کلا خودش ناتوانه

حالا اینا به کنار اما شوهرم هیچی به رو خودش نمیاره میره سرکار میاد ظهر میخابه عصر بیرونه شب میاد موبایل و تلویزیون میخابه

من استخون دنبالچم شکسته و بواسیر گرفتم و کمردرد دارم اصلا هیچ همکاری ک هیچ همدردیم نداره

تا حرفی بزنم میگه واسه شما میرم سر کار میگم اونو میگم بقیه روز چی میزنه ب داد بیداد

بعدم میگه همه چیت نکبت بارداریت زایمانت .... انگار اینا دست من بوده

فوری هم میگه عرضه نداشتی خو نمیوردی

سر شب بجه خابید من دراز کشیدم دو باره بیدار شد گفتم میاری بم بدیش گف نه دارم میرم بخابم

واسه حقارت خودم متاسفم

خیلی دلم گرفته

نگران نباش. خدا بزرگه. مردها درکی از وضعیت ندارن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم

قربونت تو اینجوری

من دوماه مادر و پدر و خواهرشوهرم اومدن موندن تو خونه شصت متریم ک کمکم بدن

بخدا من نگفتم بیان

ببین روانی شدم ،تا بعد دوماه رفتن

من دوس داشتم تنها باشم

ولی خدای تو هم بزرگه

منم زایمانم بد بود اونطوری ک دلم میخاست درکم نکردن الان حالتو میفمم فقط از خدا میخام زود خوب شی محتاج کسی نباشی

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

دخترقوی باش منم بعد سزارین رفتم خونه ی مامانم 18سالم بود خودم واسه خودم کاچی درست کردم خونه رم جارو کردم گرفتم خوابیدم اصلانم مهم نیست من یه آدمم به کسی هم نیازندارم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂

تو بارداری وزایمان روابط زن وشوهرا بهم می ریزه کمی طبیعیه شوهر شما هروقت سرحال بود سعی کن باهاش صحبت کنی بلکه کم کم درست بشه بعضی از مردا زنداری نمی دونن باید یادشون بدی

اوکی شکر