2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 132 پست
منم زایمانم بد بود اونطوری ک دلم میخاست درکم نکردن الان حالتو میفمم فقط از خدا میخام زود خوب شی محتا ...

دلم شکسته خیلی

انتظار دستمزد نداشتم اما خب فک کردم شریک روزای سخت قراره باشه

من الان هفت هفتم داره تموم میشه همش میارم بالا 

باشوهرم دعوا کردم که ببر خونه ی مادرم ونمیتونم آشپزی کنم و بوش مخوره بالا میارم

بدبخت از امروز خودش آشپزی کرد وخودشم همه ظرفا رومیشوره وجارو بخدا همه کارا رو میکنه میگم با میزاری میرم یا کمکم کن😂😁😁

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی سخته عزیزم من تو زندگیم ثروت و پولی نداشتم اما تو این بدبختی بی پولی بهم بچه مریضم داد ب خداوندی خدا قسم اگر شوهرم باهام همکاری نمیکرد خودمم الان کنار دخترم زیر خاک بودم دو سال کم نیس برا بچه ی بی تابو بی قرار از درد سبانه روز بغل کنی       یک چیز میگم دلتو اینجور آروم کن اگر شوهرت کمکت نمیکنه ب جاش ب بچه ات نگاه کن و انگیزه بگیر خداروشکر بچت سالمه احتیاج ب کسی نیس وقتی خوابه در اون فرصت بخواب ب خودت برس برو دکتر درمان کن خودتو خلاصه بگو یاعلی و توکل بر خدا فقط دعا کن بچت سالم باشه 

یکم دادو بیداد کن بابا بگو کاری نکنا بچه امو بردارم برم ودیگه برنگردم 

بابا نمی تونم قیافه هم بگیرم

میدونه جا و پناه ندارم

جمعه رفتم تو قیافه و ناراحتی

لیوان پرت کرد شکست گف هنوز ب اون مرحله نرسیدی بتون واسه من قیافه بگیری

منم بخاطر بچه ها که اذیت نشن به غلط کردن افتادم  

منم تازه زایمان کردم، مدت کوتاهی افسردگی گرفتم چون دست تنها بودم، کرونا بود، هیچی بلد نبودم، زایمانم سخت بود، درکت میکنم گلم ، دو ماه بگذره قلق بچت دستت میاد و خودت بهتر میشی و تموم میشه این روزا، غصه نخور

دلم شکسته خیلی انتظار دستمزد نداشتم اما خب فک کردم شریک روزای سخت قراره باشه

اره میفهمم گلم.تو یک قهرمانی ک تونستی همه ی سختیای بارداری و زایمانو تحمل کنی.بهت تبریک میگم.نزار افسرده بشی.من بعد زایمانم 2ماه افسردگی گرفتم.خیلی بد بود.اما خودمو جمع کردم.شوهر منم زیاد اهل حرف محبت نیست.خیلی جاها دوست داشتم باهام حرف بزنه اما بیخیال شدم.دیگه انتظار ندارم.خودت حالتو خوب کن.ب بچت فک کن.میدونم سخته تنها بشی موقع نیازمندی اما چاره ای نیست جز تحمل دردها تا رد شدنشون از زندگیمون

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
کاش خدا به من یه بچه میداد اصلا کسی نمیومد پیشم😭😔 ناراحت نباش به اصل کاری فکر کن که خدا چه نعمت بز ...

هی خواهرمنمویه سال بود بچه دار نمیشدم با وجود شش تا کیست معجزه شد و دیدم باردارم

ولی الان تووغربتم و کسی روندارم هی بالا میارم شوهرمم نمیبره خونه ی مامانم و خانواده ی خودشم که انگار نیستن خداولعنتشون کنه نمیگن غریبه و هیچی نمیارن برام 😢😢😢

دیگه افسردگی گرفته بودم و زدم به  سیم آخر گفتم درک نداری و فلان ازامروز داره کارامو میکنه😢

منم تنهام منم غریبم😭😭😭😭😭

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
بابا نمی تونم قیافه هم بگیرم میدونه جا و پناه ندارم جمعه رفتم تو قیافه و ناراحتی لیوان پرت کرد شک ...

عزیزم معمولا مردا زبون ادمیزاد سرشون نمیشه تغییر نمیکنن یه موقع هایی دمغن که نباید سربه سرشون بگذاری یک موقع هایی سرحال وخوشند اون موقع شاید حرف بهشون بزنی قبول کنند!

اوکی شکر