2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 132 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهتر دیگه ، کارت از من راحت تره، باورت میشه تنها از بیمارستان اومدم خونه با شوهرم هیچکی خونه نبود، خ ...

یا ابلفظ😭😭😭😭

چیا کشیدین شما بمیرم براتون 

ای خدا چی بگم به شوهرای شما آخه😔😔😔😔

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
خودم سه سال بچه دارنشدم دکترقطع امید کرده بود ولی امیدواربودم تا اینکه دخترم آیناز اومد عکسشم پروفای ...

الهی شکر اره نگاه کردم هزار ما شاءالله چه چشم هایی داره منم سه سال منتظرم واسه دومین بار باردار بشم اولین زایمانم پسر از ازدواج اولم نمیبینمش ۲سال بود که جدا شدم الان ۶سالش،سه سال ازدواج کردم دوباره و منتظر نی نی شوهرم عاشق بچه س شدید اما هنوز بهم نداده دکترو ازمایشم رفتم شوهرم سالم خودم پلی کیستیکم دارو گیاهی عسل عرق رازیانه و بو مادران و پیاز درمانیم کردم اما فعلا هیچ خبر نیست

الهی شکر اره نگاه کردم هزار ما شاءالله چه چشم هایی داره منم سه سال منتظرم واسه دومین بار باردار بشم ...

پس مشکلات جدی نیست چون یه بچه داری خانومی....منم یه دختراززنه اول شوهرم دارم الان یه دخترم ازخودمه بزرگش کردم

دیدی اخر عاشقش کردم🙂🙂
باور کن دعات میکنم گلم مامان بزرگم سیده میگم دعات کنه

ترو قران بگو منم دعا کنه قسمت دادم بخدا بریدم دیگه طاقت ندارم خانواده خوبی ندارم دلم گرفته اون کسی ک دوسش داشتم رفته دارم میسوزم هرروز گریه هر روز زاری تورو خدا منم دعا کن یا بمیرم یا بهش برسم😢

عمری باشه جبران کنیم خوبی‌ها را چندبار بدی هارا هزاربار🌿💜
به علایمش نیست خانومی من همه علایمم پسربود ولی دخترشد

نه بابا من موهای بدنم اصلا رشد نکرده یه ماهه مخصوصا پاهام😂😂😂😂

بعدشم موی سرم قرمز شده و دستمم نرمه😐😐😐😐

همش دخمله

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍