2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سشنبه چهارشنبه جمعه و امشب اقدام بودم ولی امشب سینه درد دارم پریودمم ۲۲ایناس ینی برا اونه؟؟؟

عزیزم منم علائم بارداری دارم سینه درد ؛ درد تخمدان ؛ تیرکشیدن پاها و پهلو ولی چون ماه قبل پریودیم ۸ ام بود نمیدونم باید امروز میشدم یا ن

منم سشنبه چهارشنبه جمعه و امشب اقدام بودم ولی امشب سینه درد دارم پریودمم ۲۲ایناس ینی برا اونه؟؟؟

هنوز یکم زوده واسه اون

شاید استرس اقدام باعث شده

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
واقعا؟ خدا کنه عزیزم چون علائم بارداری دارم امروز هم پریود نشدم

احتمالا یکم بدنت بهم ریخته با دکتر مشورت کن

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
هنوز یکم زوده واسه اون شاید استرس اقدام باعث شده

منم چند روزه تکرار ادرار دارم بی حوصلم ؛ خوابم میاد ؛ احساس خستگی میکنم ؛ چون همیشه ۱۶ ام پریود میشدم ب غیر از ماه قبل که هشتم بود نمیدونم واسه آزمایش تا ۱۶ ام صبر کنم یا ن

منم چند روزه تکرار ادرار دارم بی حوصلم ؛ خوابم میاد ؛ احساس خستگی میکنم ؛ چون همیشه ۱۶ ام پریود میشد ...

نه دیگه هردوره پریودی از اولین روز پریود حساب میشه

پریودات ۳۰روزه بوده پس میشه از اولین روز پری تا ۳۰روز بعد

منم چند روزه تکرار ادرار دارم بی حوصلم ؛ خوابم میاد ؛ احساس خستگی میکنم ؛ چون همیشه ۱۶ ام پریود میشد ...

منم احساس خستگی دارم ولی واقعاواسه یه هفته اقدام زود نیس؟

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
عزیزم شاید واسه لانه گزینی ایطوری شدی؟ دارو مصرف نکردی؟

نه هیچ دارویی نمیخورم فقط فولیک اسید هرروز میخورم چندروز اولم که اقدام داشتیم تهوع گرفتم نمیدونم برا تلقین و استرس بوده شاید 

خیلی دلم میخواد حامله شم اولین اقداممه

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
نه هیچ دارویی نمیخورم فقط فولیک اسید هرروز میخورم چندروز اولم که اقدام داشتیم تهوع گرفتم نمیدونم برا ...

عزیز دلم انشاءالله که حامله باشی این ماه حالا چاره ای نیست باید صبر کنی تا موعدت برسه ؛ استرس نداشته باش خودتو ب بیخیالی بزن