__payiz98__ مدیر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3839 عنوان اون بدون من | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست چطور اون بدون من خوش میگذرونه ؟ من میرم بیرون دلم بیشتر تنگ میشه و میگیره که ماهم میتونستیم شاد و خوشحال باشیم چطور من هرجا برم تو شلوغی و بهترین جاها هنوزم دلم میخواد اون باشه و خوشحال نیستم ولی اون خیلی راحته بدون من ؟ 1399/04/09 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__payiz98__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3839 بنظرم رهاش کن اگه بخواد برمیگرده باالتماس کسیو بزور نگه ندار چون خیلی از رفتن خیلی با ارزش تر از مون ... دلم میخواد بپرسم ازش تو چطوری با این غم کنار اومدی؟
83panah عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3272 چطور ایطورشدی؟ منم میخوام دلم سنگ شه چن سالت؟!من خیلی زود دل سنگ شدم یه دروغی شنیدم و بدش ک رابطه تموم شد و کات کردم دیگه اگ جنس نر جلوم بمیرن بی تفاوت رد میشم.... وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
birahe عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 4772 دلم میخواد بپرسم ازش تو چطوری با این غم کنار اومدی؟ من با چیزی کنار نیومدم فقط واقع بین بودم تو زندگی اولم شوهرم دلش باهام نبود خیلی تلاش کردم اما نشد اخرم همه چی تمام
__payiz98__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3839 چن سالت؟! من خیلی زود دل سنگ شدم یه دروغی شنیدم و بدش ک رابطه تموم شد و کات کردم دیگه اگ جنس نر جلو ... 22
__payiz98__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3839 من با چیزی کنار نیومدم فقط واقع بین بودم تو زندگی اولم شوهرم دلش باهام نبود خیلی تلاش کردم اما نشد ا ... چطور باهاش کنار اومدین؟
__payiz98__ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 3839 فقط اراده کردم دلتنگ میشیدین به چی فکر میکردین؟
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 پسر عموم که عاشق هم بودیم عمو واقعیم نیست چون همسرتون نیس که به فکرتون باشه😐خودش رو متعهد نمیدونه نسبت ب شما برا همین خوش میگذرونه البته گناهی هم نکرده نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢