اع شما همین تاپیک پر بازذیدی که دعوا فش نامزدم ..هچی طلااااق
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط میتونم بگم خیلی بی عقل ونادون و کم تجربه ای امیدوارم عاقل بشی فکر میکنی الان بمیری راحت میشی به محض مردن آنچنان بلایی سرت میاد به غلط کردن میوفتی میفهمی درد چیه تازه شوهر بی شعورت اصلا ارزش اینکار رو نداره به حرفاش اهمیت نده یه نادون مثل خودت به فکر سلامتی و آرامشت باش لیاقتع رو نداره توکل کن به خد ا ونماز بخون وقران و ذکر بگو واگاهیت و مطالعت رو ببر بالا و به چیزای منفی توجه نکن وآینده نگر و مثبت اندیش باش خدا نجاتت میده و زندگیت رو خوب میکنه
واقعا ؟ ولی میدونی من تصمیم گرفتم هیچ وقت ازدواج نکنم نمیدونم چرا اما دلم میخواد مج ...
هرچیزی به وقتش
به ۵۰ یا ۶۰ سالگی که تنهای تنها هستی فکر کن
هرچیزی رو بهش فکر کن و از خدا بخواه در زمان دلخواه و با اسایش بهت بده😇
در ضمن قرار نیست که همه با ازدواج حالشون خوب بشه هرکس بانیتی که تو دل داره حالش خوب میشه و البته لطف خدا
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍