2777
2789
عنوان

ازش بیزار شدم

259 بازدید | 16 پست

تو گوشی شوهرم فیلم پک ک فیلم سینمایی بد دیدم قبلا هم تو وات ساپ دیدم خیلی اذیت شدم قبلا دوبار باهاش صحبت کردم دیگه فیلمای اون گروه رو باز نکرد اما از گروه هم به بهونه اینکه دوستام هستن همه اینجور نیستن فقط یه نفرشون ازاین فیلما میفرسته لفت نداد امروزمیخواستم باهاش صحبت کنم اما نکردم چون میدونستم چی میگه میگه من نگاشون نکردم همکارم فرستاده اما من نمیدونستم چی هستن

کلا توی همکاراش چند نفر هستن که ناجور هستن و دنبال این غلطا

همین الانم خیلی رابطه از پشت میخواد و خیلی داغ هست و علاقه شدید داره از لخت من عکس بگیره

همش دلش میخواد لاغر بشم مانکن باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب فانتزیاش اهمیت بده 80 درصد خیانت مردا بخاطر نیاز جنسیه فانتزیاشون، 20 درصد بقیه ام ذات خراب😂🤷🏻‍♀️

ولی آروم و ریلکس باهاش صحبت کن 

یا اصلا مستقیم ن با نشون دادن عاقبت این کارا عاقبت های الکی بساز ک شوهر فلان دوستم فلان کارو کرد فلان شد زندگیشون و اینا.. 

باید قلقشو بدست بیاری

ببين رفيق ناباب بده، چه ٨ سالت باشه چه ٨٠ سالت.

از همين رفيقاش بترس، وگرنه هر مردي يه جوري روياپردازي داره، 

ببين خانمي خيلييييي تو خونه سرگرمش كن، حالا چه با بچه چه با خودت چه با خريد و بيرون و ، اينقد خستش كن كه هم كنارت خوش بگذره بهش، هم خستش بشه، بچه داري، به طور صعودي بچه رو بنداز گردنش،

ببين از من بشنو، بترس از بيكاري و علافي (حتي تو ساعت بعدازظهر)و رفيق بد