2777
2789
عنوان

سونو گرافی

142 بازدید | 29 پست

سلام خانوما ببخشید یه سوال دارم من اولین سونو مو که انجام دادم گفت ۶هفته ۱روزه ولی با تاریخ پریودیم تقریبا یک هفته فرق داره یعنی با توجه به پریودی باید هفت هفته بودم الانم با توجه به سونوی اولم نوبت غربالگری گرفتم الان ۱۱هفته و۶روزمه با توجه به سونو وبا توجه به پریودی ۱۲ هفته ۵روزمنبرای ۱۱تیر نوبت گرفتم حالا میخواستم بدونم موقع خوبی واینکه کسی بوده که این یه هفته تاخیر تو سونوی غربالگریش درست شده باشه ممنون ببخشید طولانی شد

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

میخوام بدونم اگه دیره با توجه به تاریخ پریودیم برم ببینم قبول میکنن فردا انجام بدم

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

اره عزیزم منم همین بودم 

طبق سونو نوبت گرفتم 

درسته 

چون ان تی نهایت تا ۱۳ هفته و ۵ روز میشه رفت 

شما دیگه هرچقدرم اختلاف داشته باشی به اون حد نیست که از موقع ان تیت بگذره 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم منم همین بودم  طبق سونو نوبت گرفتم  درسته  چون ان تی نهایت تا ۱۳ هفته و ...

من نوبت دکترم واسه ۲۶تیره

۱۷همین ماه دو ماهم تموم میشه...

بنظرت واسه ntدیر نیست،من زیاد از این مسائل سر در نمیارم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اره عزیزم منم همین بودم  طبق سونو نوبت گرفتم  درسته  چون ان تی نهایت تا ۱۳ هفته و ...

واقعا ممنونم پس لازم نیست فردا زنگ بزنم بندازم جلوتر بعد این یه هفته تاخیر ایرادی نداره

من نوبت دکترم واسه ۲۶تیره ۱۷همین ماه دو ماهم تموم میشه... بنظرت واسه ntدیر نیست،من زیاد از این مسا ...

هفته ات بگو عزیزم

۲۶ چند هفته میشی؟ 

یعنی تو  ده هفته بری ان تی؟؟؟؟ 

خیلللی زوده 

از ابتدای ۱۱ هفته تا پایان ۱۳ هفته میشه رفت ان تی که بهترین زمانش ۱۲ هفته و ۱ روزه 

من نوبت دکترم واسه ۲۶تیره ۱۷همین ماه دو ماهم تموم میشه... بنظرت واسه ntدیر نیست،من زیاد از این مسا ...

ببخشید فکر کنم زودم باشه الان چند هفته ای

واقعا ممنونم پس لازم نیست فردا زنگ بزنم بندازم جلوتر بعد این یه هفته تاخیر ایرادی نداره

نه عزیزم 

بری احتمال خیلی زیاد طبق همون سونو درسته 

خواهش میکنممم 

نه عزیزم  بری احتمال خیلی زیاد طبق همون سونو درسته  خواهش میکنممم

ممنون لطف کردی انشاالله به سلامت زایمان کنی ببخشید به شما تو سونو غربالگری اول جنسیتو گفتن بعد درست بود

هفته ات بگو عزیزم ۲۶ چند هفته میشی؟   یعنی تو  ده هفته بری ان تی؟؟؟؟  خیلللی ...

اره دیگه ده هفته م میشه تقریبا

باید چند هفته باشی واسه nt؟!

البته شنیدم سونو ی معمولی نمینویسه

سونوی چهار بعدی مینویسه...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ببخشید فکر کنم زودم باشه الان چند هفته ای

الان دقیق نمیدونم ولی پنج هفته رو رد کردم😶

اره دیگه ده هفته م میشه تقریبا باید چند هفته باشی واسه nt؟! البته شنیدم سونو ی معمولی نمینویسه سو ...

نه باید بین ۱۱هفته تا ۱۳ هفته باشه واون بستگی به پزشکت داره اگر نیاز نباشه نه همون سونوی معمولی مینویسن

ممنون لطف کردی انشاالله به سلامت زایمان کنی ببخشید به شما تو سونو غربالگری اول جنسیتو گفتن بعد درست ...

ممنونم ان شاالله شما هم 

اره عزیزم من دقیقا پایان ۱۲ هفته رفتم و حتی از دکترم نپرسیدم اما خودش بهم گفت دختره 

و درستم گفت 

کلا بستگی به تبحر پزشک و مجهز بودن دستگاه سونگرافیش داره 

این دکتر من هم‌به خواهرشوهرم و هم دخترخالم درست گفته بود 

نه باید بین ۱۱هفته تا ۱۳ هفته باشه واون بستگی به پزشکت داره اگر نیاز نباشه نه همون سونوی معمولی مینو ...

ببین عزیزم کلا روال کارش اینجوریه سونوی معمولی نمیخواد فقط چهار بعدی😟من فقط سوالم این بود که روزی ک برم واسم سونو مینویسه یا زوده فعلا....