2777
2789
عنوان

سونو گرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 29 پست
اره دیگه ده هفته م میشه تقریبا باید چند هفته باشی واسه nt؟! البته شنیدم سونو ی معمولی نمینویسه سو ...

۱۰ هفته خیلی زووووده 

باید اواخر ۳ ماهگی باشه 

گفتم از ۱۱ تا ۱۳ هفته 

نه عزیرم سونوی معمولیه نهایتااا اخر سونوگرافی در حد یک دقیقه ۳ بعدی انجام میدن 

اصلا تا الان نشنیدم چهاربعدی برای ان تی 

بعد از سونو هم ۲۴ ساعت وقت دارید با جواب سونو برید ازمایش بدید 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ممنونم ان شاالله شما هم  اره عزیزم من دقیقا پایان ۱۲ هفته رفتم و حتی از دکترم نپرسیدم اما خودش ...

مرسی عزیزم تبریک میگم بهت واقعا خدا خیلی دوستون داره خدا دختر گلتون رو حفظ کنه وبه سلامت به دنیا بیادفقط شرمنده اینقدر اذیتت میکنم  میشه بگین علائمتون چیه

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ هفته خیلی زووووده  باید اواخر ۳ ماهگی باشه  گفتم از ۱۱ تا ۱۳ هفته  نه عزیرم سون ...

منم از این سونوی چهار بعدی تعجب کردم

ولی دختر خالم همین یک ماه پیش رفته بود واسش چهار بعدی نوشته بود گفته بود من یکبار سونو مینویسم اونم چهار بعدی😐

منم دل تو دلم نیست تا ۲۶ ام برسه ببینم میخواد چکار کنه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم از این سونوی چهار بعدی تعجب کردم ولی دختر خالم همین یک ماه پیش رفته بود واسش چهار بعدی نوشته بو ...

عزیزم شما باید سونو تو یه هفته بندازی عقب تر 

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید
مرسی عزیزم تبریک میگم بهت واقعا خدا خیلی دوستون داره خدا دختر گلتون رو حفظ کنه وبه سلامت به دنیا بیا ...

ممنون از دعای قشنگت 😍 

ان شاالله شما هم به سلامتی بغل بگیری نازنینتو 

من هیییییییچ علایمی نداشتم و ندارم 

فقط فقط تو چهار ماهگی ی کوچولوووو صبحا حالت تهوع داشتم 

همه چیم مثل قبله ، قبلا هم عاشق ترشی بودم الانم هستم 

حتی الان که رفتم تو ۶ ماه اصلا احساس نمیکنم باردارم 

فقط شکمم بزرگ‌شده 

عزیزم شما باید سونو تو یه هفته بندازی عقب تر 

هنوز هیچ سونویی برای من ننوشته که بدونم کی برم

اولین نوبت دکترم همین ۲۶ تیره

باور کن اینقدر گیج شدم😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

منم از این سونوی چهار بعدی تعجب کردم ولی دختر خالم همین یک ماه پیش رفته بود واسش چهار بعدی نوشته بو ...

نشنیدم اصلااااا 

ممنون از دعای قشنگت 😍  ان شاالله شما هم به سلامتی بغل بگیری نازنینتو  من هیییییییچ علای ...

اخی چه جالب حالا من سر پسرم اینطور بودم ولی سر این خیلی حالم بده تهوع وبی حالی اصلا داغونم ممنون که سوالامو جواب دادی عزیزم

نشنیدم اصلااااا 

خب منم همین واسم سواله

دیگه نمیدونم دختر خالم گیج بازی در میاره اشتباه میگه یا نه😐

هنوز هیچ سونویی برای من ننوشته که بدونم کی برم اولین نوبت دکترم همین ۲۶ تیره باور کن اینقدر گیج شد ...

اهان خب خوب موقعی ۲۶ کی بری دکترت حتما برات مینویسه یعنی سونوی تشکیل قلب ندادی

اخی چه جالب حالا من سر پسرم اینطور بودم ولی سر این خیلی حالم بده تهوع وبی حالی اصلا داغونم ممنون که ...

قربونت عزیزم 

اخه اصلا کلا من به علائم اعتقاد ندارم 

چون هرکس بدنش ی جوره 

اهان خب خوب موقعی ۲۶ کی بری دکترت حتما برات مینویسه یعنی سونوی تشکیل قلب ندادی

نه هنوز تازه میگن این دکتره سونوی تشکیل قلب نمیفرسته،خودش با یه گوشی تشخیص میده😶

نظر این دکتر اینه که سونوگرافی زیاد به جنین آسیب میرسونه،... پروفسور زنان زایمانه واسه همین دوست دارم تحت نظرش باشم😶

از تون ممنونم انشاالله که همه مادران باردار به سلامت زایمان کنن