2777
2789
عنوان

شانس منه؟؟؟؟

366 بازدید | 25 پست

هفته دیگه قراره واسم خواستگار بیاد هرکیو میبینم از یه مشکل زندگیش میگه 

دوستم که از شوهرش جداشدبخاطر بیش فعالی شوهرش 

یکی میگه شوهرم خسیسه یکی میگه دستش بعضی وقتا بلند میشه یکی میگه همش طرف خانوادشو میگیره یکی میگه بددل و بد اخلاقه از مامانمم میپرسم فقط میگه چشم و گوشتو باز کن همچیو ببین واقعا با ۲۰ سال سن همه اینارو چجوری بفهمم

واقعا بیشتر متاهلیا اینجوریه؟؟اگه اره خوب واسه چی ازدواج میکنن

اصلا دلم نمیخواد هفته دیگه برسه تو سرم پر سوال و....

میشه از زندگیتون و اخلاق خوب و بد شوهراتون بگید؟ارزش داره ادم مجردیشو ول کنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شما چیکار به اونا دارید قرار نیست همه مث هم بشن

خب میترسم یکی از همینا گیرم بیاد ترجیح میدم مجرد بمونم ولی با اینا زندگی نکنم از طرفیم میگم شاید اینی که بیاد خوب و دست حسابی باشه 

بله میگم. 

زندگی خوبی دارم من. بحث ها و اختلاف های کوچیک همیشه هست. نه فقط تو زندگی مشترک، بلکه با دوست، همسایه، همکار و.. بلاخره پیش میاد. آدم باید بتونه مدیریت و کنترلش کنه. 

من خودم خداروشکر مشکل غیر قابل حلی تا بحال نداشتم. 

درمورد خسیس بودن مرد، دست بزن داشتنش یا خیانت ایده ای ندارم. باید قبل ازدواج درمورد اینا حسابی فکر کنی طرفتو بررسی کنی. 

انشالله هرچی صلاحته پیش میاد. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
خب میترسم یکی از همینا گیرم بیاد ترجیح میدم مجرد بمونم ولی با اینا زندگی نکنم از طرفیم میگم شاید این ...

معیارهای آدم برای ازدواج در سن 20 سالگی با معیارهای همون شخص در سن 30 سالگی زمین تا آسمون فرق داره. 

اونموقع چیزهایی رو می بینی که الان حتی به ذهنت هم خطور نمی کنه. 

من جای شما باشم اصلا توی این سن به ازدواج فکر نمی کنم. 

خوشبخت باشی😍

ایرانیا بلد نیستن انتخاب از روی عقل بکنن اکثرنشون جوون بودن عاشق شدن ازدواج کردن الانم دارن چوب میخورن

اابته مرداهم کم بد نیستن همشون عین همن ولی اینک چطوری خودشونو جلوت جلوه بدن مهمه

خب میترسم یکی از همینا گیرم بیاد ترجیح میدم مجرد بمونم ولی با اینا زندگی نکنم از طرفیم میگم شاید این ...

اگر واقعا آدم خوبی باشی سر جنگ نگیری میتونی زندگی عاشقانه داشت باشی ب شرطی ک پسره هم ذاتش خوب باشه اینو بسپار ب خدا و تحقیق 

زبون خوش و اخلاق مهربون ظاهر شیک مرد همینو میخاد

به نظر منم قبل ازدواج خیلی چیزا رو نمیشه فهمید به هیچ وجه

البته مشاورا یه پرسشنامه هایی دارن که ببینن طرفین به هم میخورن یا نه ولی اونم تضمین کننده نیست

قبل از هرچیز توکلت به خدا باشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

همه ی اینجور زندگیا اکثر ازدواجشون تو سن پایین و با چشم بسته بود چشماتو باز کن یمدتم نامزد بمون

٢٠ سالت چه اصراري به  ازدواج  داري نكن برو جووني كن  دانشگاه  زبان  ورزش ...

اصراری ندارم اتفاقا الان اولین خواستگاریه که پاش خونمون باز شده 

ولی میخوام بدونم که بهتر و عاقلانه تر انتخاب کنم

حتما مشاوره قبل ازدواج برو

من معتقدم تا آدم زیر یه سقف نره نمیتونه طرف مقابل و. بشناسه 

شوهر من تو عقد خیلی خوب بود همش مسافرت ، رستوران، برام چیزی میخرید.....بعد عروسی یکی دیگه شد که نمیشناختمش

الان ۶ ساله عروسی کردم دو تا بچه دارم حیوون بهم پول نمیده برای بچه هام لباس نمیخره 

اونوقت هر روز به خواهرش میگه بیا براشون از بیرون غذا میگیره 

از ما میزنه خرج بقیه میکنه

ازش متنفر شدم چون خونه بابام تو. ناز و نعمت بودم