2777
2789
عنوان

شانس منه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 25 پست
حتما مشاوره قبل ازدواج برو من معتقدم تا آدم زیر یه سقف نره نمیتونه طرف مقابل و. بشناسه  شوهر ...

😣😣دعا میکنم که طرفت درست شه و دست از این کارش برداره 

بخدا منم از همین چیزا میترسم

دوست عزیز بیشتر بستگی به رفتار شما داره 

همه اینای که گفتی همیشه هست فقط مدیریت شماست که باید صحیح باشه اگه چند اصل رو تویی زندگی بکار ببری موفقی

اول از همه نذار دیوار حرمت بین شما و فرد مقابلتون بریزه چه اون فرد مقابل شوهرتون باشه چه خانواده اش

دوم بین همه زن شوهرها بحث هست هیچ وقت جر و بحث و دعواتون رو نذار هیچ کس غیر از خودت و شوهرت بفهمه حتی مادرتون حتی اگه از دستش ناراحتین جلوی کسی بروز ندین توی جمع همیشه با محبت با هم دیگه رفتار کنید ولی بعضی محبت ها مخصوص خلوت زن و شوهر هست اونا نباید جلو کسی انجام بدین خدای نکرده آدم چشم میخوره 

توی دعوا همیشه یکی باید اب باشه یکی آتیش وقتی شوهرتون عصبانی هست سکوت کنید بعد با صحبت و منطق حل کنید مشکلتون رو

گلایه خانواده اش رو نکنید 

لجبازی و یکدندگی نکنید 

گریه نکنید گریه مردها رو عصبی میکنه سالی یبار اشکال نداره

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان بیست سال سنمه دو روز دیگه سالگرددوم عروسیمه  ب شدت پشیمونم ک ازدواج کردم

چرا اخه 

لطفا بگو 

بخدا من اگه ازدواج کنم نمیتونم راحت طلاق بگیرم بخاطر خانوادم 

مشکلتون چیه

خب میترسم یکی از همینا گیرم بیاد ترجیح میدم مجرد بمونم ولی با اینا زندگی نکنم از طرفیم میگم شاید این ...

اینم یجور اشتباهیه.نظر شخصی من اینه که هر فردی که در زندگی میبینیم درس زندگی ان تا بفهمیم که باید کامل بشیم و ناکامل بودنمون چقد میتونه ضربه بزنه به بشریت خصوصا اطرافیان و خانواده و همسر و فرزند. ازینا درس بگیر که کامل بشی و ازدواج کاملی داشته باشی ؛نه که خودتم اشتباه کنی و مسیر اونارو به شکل دیگری بری.