2777
2789

شوهرم دوتا شغل داره یکی از شغلاش نمیرسید بره ی شاگرد تمام وقت گرفت از اونجایی که این شغلش یه جوری بیشتر از کار جنبه سرگرمی داره نمیتونم بگم چیه میترسم شناخته شم  یراهمین تا میاد خونه میخواد فرار کنه بره منو توخونه تنها میزاره نمیگه این بدبختم گناه داره 

حالا اینا همه به درک . امروز اومد از سرکار بچمو با لباس کشید سمت خودش بچم تازه ۵ ماهش شده گفتم بچه گناه داره نکن دوباره تکرار کردمنم چیزی نگفتم بعد نشوندش رو زمین خودش پشت بچه دراز کشیده بود با دست لباسش گرفت یهو نمیدونم چی شد بچم ول شد با سر رفت توی پایه ی پنکه  انقد گریه کردم سر بچم یکم ورم کرد هرچی گفتم بریم دکتر گفت چیزی نیست خوب میشه خودشم ترسید اما چه فایده منم شروع کردم به فوش دادن گفتم پاشو برو نباشی خیلی بهتره از بودنت برو همون جایی که هرشب میری شبم نیا خونه همینجور گفتم اونم یه ربع گذشت پاشد رفت 

الان ورم سر بچم خوب شده داره بازی میکنه اما واقعا عصبانیم انگار بچه ۲ سالس اینجور رفتار میکنه سرم درد گرفت

اصلا بهش سرد شدم از بس بی فکره

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه وقتا یی ب خودم میگم گناه داره اینجور نگم اما واقعا کلافم میکنه با کاراش 

واقعا خسته شدم الان نزدیک یک ساله هیچی براخودم نخریدم خوب منم دل دارم پامیشه میره بیرون خوشیاش میکنه میاد خوابش برامنه و غذاش خوب همونم همونجا بخور نیا میخوام چکارت بکنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بخدا شوهر منو نديدي اينقد بچه رو اينور اونور ميكنه همش داره ميچلونتش يعني عين بچه دوساله كه حسودي ميكنه 

بلد نيست بازي كنه با بچه يازده ماهه كشتي ميگيره😶خودت تا ته قضيه رو بخون

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
یه وقتا یی ب خودم میگم گناه داره اینجور نگم اما واقعا کلافم میکنه با کاراش  واقعا خسته شدم الا ...

یکم افسرده شدی این طبیعیه بعد از زایمان چون کم خوابی و خستگی و...مردها اگه یاد بگیرن این وقت ها همسرشون محبت بیشتری می خواد خیلی خوبه 

اخه من قبلش گفتم نکن بچه اذیت میشه بعد بدتر میکنه خب که چی واقعا اگه براش مهم بود اینکارو نمیکرد&nbs ...

همسر منم همینطوریه ۱۵ سال از ازدواجمون گذشته ادم نمیشه میاد گازم میگیره کیف میکنه رو لپمو رو بازومو دیوونه اس بعد که دعواش میکنم میگه خب من اینکار با بچه هم میکنم خودت نمیدونی دوستت دارم اینجوری میکنم ؟😒میگم صد سال اینجوری دوس نداشته باش 😒