2777
2789
عنوان

بچه ها شده

433 بازدید | 38 پست

بعد از ازدواج یکی دیگه ازتون خواستگاری کنه ؟ غریبه ها منظورمه خیلی باحاله امروز با پدرشوهرم رفتیم بیرون اول میخواست بره پیش یکی از دوستاش بعد منو برسونه خونه خلاصه رفتیم بعد احوال پرسی پیرمرده گفت این دخترته چقدر بزرگ شده و اینا بعد پدرشوهرم هم گفت بله دخترمه پیرمرده میگه واجب شد یه شب با گل و شیرینی خدمتتون برسیم منو میگی 😨 پیرمرده 😊 پدرشوهرمم 😱

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
بله

😁😁😁😁😁😁

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره چن بار شده همیشه هم پیش مادرشوهرم 😂

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
اره شده برامنم شوهرم حسودیش شده خیلی جالب بود

منم با پدرشوهرم رابطمون خوبه وقتی اومدیم گفت عروس به پسرم نگی ناراحتش کنی 😄

اره چن بار شده همیشه هم پیش مادرشوهرم 😂

😂😂😂😂😂

بله از مادرشوهرم خاستگاری کردن

همه هم با مادرشوهرتون 😂😂😂😂

اره زندایی جاریم تو عروسی به جاریم گفته بود اون دختره کیه چند بار دیدمش اگه بشه اشنا بشیم برا پسرم بریم خاستگاری.  😂😂حیف شد حیف یبارم یه دختر کوچولی ناز اومد کنارم نشست خیلی با نمک بود .بهم گف با داییم ازدواج میکنی 😂😂بچه اقواممونم بودا ولی خیلی کوچولو بود قک کنم برا دایش دنبال زن میگشت😂

بعدا وجود نداره یا الان یا هیچ وقت. ❤
اره زندایی جاریم تو عروسی به جاریم گفته بود اون دختره کیه چند بار دیدمش اگه بشه اشنا بشیم برا پسرم ب ...

وااااای واااای وااای مردم از خنده دختر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اسم کاربریتو 🤣🤣🤣🤣🤣

اره من با خواهرم بیرون بودیم خانومه اومد گفت برا داداشم میخوام زن بگیرم از شما خوشم اومده  بعد خواهرم گفت نامزد داره، 

زنه گفت دیگه خواهر ندارین 

ماهم گفتیم نه 😂

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
2790
2778
2791
2779
2792