بعد از ازدواج یکی دیگه ازتون خواستگاری کنه ؟ غریبه ها منظورمه خیلی باحاله امروز با پدرشوهرم رفتیم بیرون اول میخواست بره پیش یکی از دوستاش بعد منو برسونه خونه خلاصه رفتیم بعد احوال پرسی پیرمرده گفت این دخترته چقدر بزرگ شده و اینا بعد پدرشوهرم هم گفت بله دخترمه پیرمرده میگه واجب شد یه شب با گل و شیرینی خدمتتون برسیم منو میگی 😨 پیرمرده 😊 پدرشوهرمم 😱
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
شوهر من اصلا عصبانی نمیشه 😆 اتفاقا خوشش میاد که مثلا من برنده شدم( میدونم حالتون بهم خورد😆.)
سه بار برام پیش اومده بار دوم باردار بودم بار سوم دخترم کوچیک بود ولی پیشم نبود.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.