2777
2789

پیاده روی

نخوردن قند و شکر

پیاده روی

نخوابیدن بلافاصله بعد ناهار

پیاده روی

رقص

پیاده روی

کم کردن روغنِ غذا

پیاده روی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن ضرب در ۲۰ منهای ۲۰۰ 

این مقدار کالری مصرف کن 

شیرینی جات و فست فود و سس و چیزای سرخ کردنی و اینا حذف تنقلات ناسالم حذف 

بعد غذا خوردن تا یک ساعت دراز نکش 

غذا خوردنت آروم باشه حداقل ۲۰ دقیقه باید تایمش باشه 

پروتئین زیاد بخور 

چایی سبز روزی دوتا استکان 

زیره سبز تو غذات بریز 

روی غذاهات سماق بریز 

سبزیجات زیا  بخور .

همه اینا هر کدوم که دوست داشتی رعایت کن 

😊😊😊😊

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

همه اینا که گفتم باید کنارش ورزش و‌پیاده روی باشه تا درست جواب بده ها

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
وزن ضرب در ۲۰ منهای ۲۰۰  این مقدار کالری مصرف کن  شیرینی جات و فست فود و سس و چیزای سرخ ...

بیست دقیقه غذا بجویی یا خداااا فک درد میگیره ادم

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
یعنی تاثیر داره؟؟چه وقتایی بخورمگ

اره واقعا تاثیر داره یه بنده خدایی رو میشناختم یعنی خیلی چاق بود براهمین باردار نمیشد یعد چند ماه خیلی لاغرشده بود کفت چای سبز خوردم صبح ولی مرتب

خدایا امیدم فقط تویی
بیست دقیقه غذا بجویی یا خداااا فک درد میگیره ادم

کل تایم غذا خوردن ۲۰ دقیقه باشه 

نه فک درد نمیگیره 

غذا خوردن اصولی همینه 

که مغز فرصت کنه پیام سیری رو دریافت کنه 

کل تایم غذا خوردن ۲۰ دقیقه باشه  نه فک درد نمیگیره  غذا خوردن اصولی همینه  که مغز ...

اها من طور دیگه برداشت کردم😄😄😄

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
اها من طور دیگه برداشت کردم😄😄😄

برا هر لقمه ۲۰ دقیقه؟😂😂😂😂😂اونجوری فک درد نمیگیره که عشقم از جا درمیاد 😂😂😂😂😂