2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه خواهرشوهرمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 49 پست
اسی خودت خراب کردی چرا گردن خواهر شوهرت مندازی وقتی گوشی جواب میدی مرد غریبس دیگه هم کلام نشو و قطع ...

کاری نکرده اسی باید به شوهرش بگه

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من از این چیزا میترسم بخدا من هیچی نمیگم مردشور اون خواهرشوهررو ببره فقط همین

من رو شوهر خودم میگم اگه خودم یه چیز بهش بگم کاری نداره ولی اگه از بقیه بفهمه دعوا میکنه . تو همه مسائل

💖عاشق خانواده ام هستم💖

به شوهرت بگو

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اسی خودت خراب کردی چرا گردن خواهر شوهرت مندازی وقتی گوشی جواب میدی مرد غریبس دیگه هم کلام نشو و قطع ...

من چیکار کردم عزیزم میشه شما توضیح بدی. خودمم بفهمم؟  دارم میگم زنگ زده یارو میگه من چون مثل خواهرمی چون با برادرات رفاقت دارم بهت گفتم 

ولش کن کش نده ی گهی خورده دیگه الانم خودش ترسیده

آره دیشب بدجور ترسیده بود و داشت مینداخت گردن مادرش. ولی من بدجور ترسوندمش چون خیلییییی از شوهرم می‌ترسه 

من چیکار کردم عزیزم میشه شما توضیح بدی. خودمم بفهمم؟  دارم میگم زنگ زده یارو میگه من چون مثل خو ...

مثل خواهرم و رفاقت همه الکیه زندگی تو بهم بریزه اون جواب گو میشه من که به صحت حرفاش هم شک دارم 

خب شمارتو از کجا داشت؟ در ضمن خودت همه چیزو به همسرت بگی بهتره تا از خواهرش بشنوه

چیزی نمیشنوه اونا چیزی نمیگن از ترس چون دروغ گفتن میدونن شوهرم تا دروغ اینارو بر ملا نکنه دست برنمیداره واسه همین میترسن